Social Icons

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Κυριακή 2 έως 8/9/18


ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και αν ακόμα αγανακτήσετε, αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά. Σε σημαντικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Συνειδητοποιήστε ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λάθος επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων. Οι τάσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν κατά καιρούς, μπορεί να σας φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σας άτομα.


ΤΑΥΡΟΣ: Η αισιοδοξία και το θάρρος θα πρέπει να είναι το βασικό σας μέλημα, για να μπορείτε να κρατάτε τις ισορροπίες σας. Συνειδητοποιήστε τις αλλαγές και μην προσπαθήσετε να τις αναβάλετε, γιατί η ίδια η ζωή θα τις απαιτήσει με έντονο και απρόβλεπτο τρόπο. Εάν ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει τις αποφάσεις για τις σχέσεις σας με τους φίλους και το σύντροφό σας, καλό θα είναι να αποφασίσετε γρήγορα, γιατί δεν έχετε τόσο χρόνο μπροστά σας αφού οι άλλοι βαρέθηκαν να σας περιμένουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο οικογενειακός σας χώρος θα σας δώσει την ελευθερία που θέλετε, αλλά η έλλειψη ενδιαφέροντας που θα δείχνετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε με κάποιους ανθρώπους, εφόσον δε σας ενοχλούν πραγματικά βαθιά και να αποφύγετε τις εντάσεις. Μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους, χωρίς όμως να εμπεριέχονται εγωιστικά ξεσπάσματα. Αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές ή τις τελικές αποφάσεις και μη γίνεστε εκδικητικοί όταν οι άλλοι αδιαφορούν για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να προσέξετε να μη γίνουν λάθη και ίσως για να το καταφέρετε να σας είναι απαραίτητες οι διακοπές. Στις 6 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και θα ενισχυθεί η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα και η προοπτική να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, θα σας ανεβάζει τη διάθεση. Δε θα μπορείτε να προσδιορίσετε το χρόνο που θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά παρόλα αυτά δε θα αργήσετε να νιώσετε ικανοποίηση από τους κόπους σας. Πρέπει να εργαστείτε εντατικά και μεθοδικά αν θέλετε να πετύχετε τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Η υγεία σας εξαρτάται άμεσα από την εκτίμηση που θα κάνετε στις δυνάμεις σας. Εσείς και μόνο θα καθορίσετε τα όριά σας, γι’ αυτό να θυμάστε να μην το παρακάνετε και να μην κουράζεστε υπερβολικά. Σε κάθε ευκαιρία που θα βρείτε να χαλαρώσετε, εκμεταλλευτείτε την για να προφυλάξετε τον οργανισμό σας, από ιώσεις, αλλεργίες και ότι θα έχει σχέση με το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια εργασία, μην το καθυστερήσετε ακόμα και αν νιώθετε ανέτοιμοι, γιατί αυτό θα αντισταθμίσει τα γεγονότα και τις συγκυρίες που μπορούν να δουλέψουν για όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 9 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σας και σας κάνουν να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε λιγότερο ευάλωτοι. Αναγνωρίστε την αξία σας για να μην καταναλωνόσαστε άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σας που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνετε αυτούς που σας βαραίνουν. Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι τόσο ειρηνικές ή αρμονικές.

ΖΥΓΟΣ: Η βδομάδα στον τομέα των σχέσεων θα παραμείνει δύσκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά εκρηκτικός. Μην ενδώσετε σε όσους θα έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνετε κακό στο δικό σας προφίλ. Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς κρύβονται και εκπλήξεις. Ή που θα γνωρίσετε κάποιο καινούριο πρόσωπο ή που θα ξαναμπεί κάποιο παλιό στη ζωή σας. Σκεφτείτε καλά πριν προτείνετε ή απορρίψετε. Μην εμπιστευτείτε τόσο εύκολα τα δικά σας αισθήματα και τις υποσχέσεις, αλλά ούτε και των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τη μάχη της επικράτησης στον εργασιακό σας χώρο και ψάξτε από πού μπορείτε να βρείτε συμπαραστάτες, για να μην πηγαίνουν τα σχέδιά σας δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω. Θα ανακαλύψετε πως κάποιες πλευρές της εργασίας σας μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο προς όφελός σας και κάποιες άλλες θα χρειάζονται περισσότερη τόνωση και σταθεροποίηση. Για να επιτύχετε καλές συνεργασίες, προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, τα έσοδά σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε κάθε οικονομική σας εκκρεμότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν πειράζει που αντιληφθήκατε ότι μερικά πράγματα δεν έχουν γίνει από την πλευρά σας την κατάλληλη στιγμή, γιατί αυτό θα βοηθήσει να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Για να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση με το σύντροφό σας, πρέπει να κουραστείτε αρκετά.  Η καρδιά σας ζητάει σοβαρότητα και αληθινά αισθήματα και θα είναι πιο εύκολο να τα βρείτε εάν είστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας επενδύσεις. Οι προοπτικές για εσάς που ψάχνετε τον απόλυτο έρωτα θα είναι εξαιρετικές, γι’ αυτό κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε και στους φίλους σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 6 με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, επεκτείνετε η κοινωνική σας ζωή και γεμίζει με εκδηλώσεις και προσκλήσεις. Αποδεχθείτε τις αλλά μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα άτομα του περιβάλλοντος που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.
Θα δυσκολέψουν οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας. Να θυμάστε πως όλες οι δραστηριότητές σας θα χρειάζονται πυγμή και σθένος, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε τις οποιεσδήποτε πιέσεις και να μην τραβάτε τίποτα στα άκρα. Η βιασύνη και το άγχος δεν κερδίζουν εντυπώσεις, αλλά αντίθετα δηλώνουν ανεπάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υπερβολική ενέργεια που σπαταλάτε ανούσια, η άγνοια κινδύνου και η έλλειψη μέτρου σε ότι κάνετε, θα σας κουράσει αρκετά και θα καταβάλλει τον οργανισμό σας. Τα πολλά ρίσκα κρύβουν και πολλούς κινδύνους, που δεν είστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε από καμία άποψη και οι επιπτώσεις των λαθών θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας. Η ανανέωσή σας θα έχει να κάνει με την επαγγελματική και κοινωνική σας υπόσταση, αλλά και τις προοπτικές που θα εμφανιστούν μέσα από αυτές.

ΙΧΘΥΣ: Το φλερτ δείχνει πως θα κυριαρχεί, γι’ αυτό προσέξτε να μην μπερδέψετε το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι αρκετά περίεργες. Εάν ακόμα διερωτάστε αν το μέλλον ευνοεί τις προσπάθειές σας, τότε η απάντηση είναι μία και είναι καταφατική. Σπουδαίο ρόλο θα παίξει η σωστή διάκριση ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητες που έχετε και τις ουτοπίες. Ο ρεαλισμός κρίνεται επιβεβλημένος όσο αφορά τις επιλογές που θα κάνετε, όπως και ο ανοιχτός νους, ο οποίος διαβλέπει τις βαθύτερες προοπτικές και τα τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.