Social Icons

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Σάββατο 26 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε πως είστε έτοιμοι και ικανοί να αγωνιστείτε, όλα θα απλουστεύσουν. Ικανοποιήστε τις ανάγκες των οικογενειακών σας προσώπων στο βαθμό που μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας για να βρείτε τη χρυσή τομή. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε γιατί οι μέρες που ακολουθούν έρχονται με πολλές ευθύνες. Προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα νέα σχέδια που έχετε κατά νου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε αποφάσεις για κληρονομικά θέματα διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Λύστε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, συζητώντας εφ’ όλης της ύλης.

ΛΕΩΝ: Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας για να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις. Αν κάποια οικογενειακή υπόθεση σας κάνει να αναβάλετε ένα σημαντικό ραντεβού μην απογοητευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, αντί να περάσετε τη μέρα μα βαρετούς ανθρώπους. Εάν ψάξετε καλύτερα θα βρείτε διεξόδους από τα μικροπροβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε δημιουργήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στον εργασιακό σας χώρο. Μην αφήσετε εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς σας ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προλάβετε τα προβλήματα πριν σας πνίξουν, δίνοντας λύση χωρίς χρονοτριβή. Καλλιεργήστε τι κλίμα της καλής επικοινωνίας και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασύρεστε από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Διατηρήστε το χαμόγελό σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ότι σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη. Η καλύτερη παρέα για σήμερα θα είναι οικεία και γνώριμα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για θέματα που θα αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα. Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν.

ΙΧΘΥΣ: Ότι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν. Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν.