Social Icons

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Σάββατο 19 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Όπου χρειάζεται ξεκαθαρίστε τη θέση σας, γιατί η διπλωματική μέθοδος δεν μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Η σωστή στρατηγική ελαχιστοποιεί τις απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ναι μεν θα κουραστείτε αρκετά αλλά θα συνάψετε αρκετές αξιόλογες συνεργασίες. Στον οικογενειακό σας χώρο, οι δοκιμασίες θα είναι αναμενόμενες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε οι στόχοι σας να είναι συμβατοί με τις ικανότητές σας, για να μην απογοητευτείτε ή αναγκαστείτε να αλλάξετε πορεία πλεύσης και να εργαστείτε σκληρότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρώτα ακούστε τις επιθυμίες σας και μετά δώστε τον αγώνα σας για να τις πραγματοποιήσετε. Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε οριστικά από περιττούς συναισθηματισμούς που υπάρχουν στη ζωή σας, παραπλανώντας σας να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις προσωπικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναθεώρηση των στόχων μπορεί να σας τρομάζει, αλλά θα είναι αποδοτική. Εξάλλου, τα αναπάντεχα γεγονότα θα σας ακολουθήσουν με ευχάριστο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε ανεύθυνα και να μην ακούτε και την άλλη πλευρά. Η αφέλεια και η καχυποψία δεν πρόκειται να εκτιμηθούν από κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε τις κακές συνήθειες βάζοντας ένα πρόγραμμα που θα μπορείτε να το τηρήσετε. Διοχετεύστε σωστά τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την αυτονομία που επιθυμείτε, γι’ αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να καταλήξετε σε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να περάσετε στην πράξη των σχεδίων σας πρέπει πρώτα να κατασταλάξετε σε θεωρίες και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις. Παρορμητικές ενέργειες δεν ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από συζητήσεις θα επιτύχετε περισσότερα απ’ όσα θέλετε. Μη μείνετε άπραγοι όταν συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που στο παρελθόν δε βλέπατε.

ΙΧΘΥΣ: Κρατώντας παθητική στάση απέναντι στους άλλους δε θα κερδίσετε τίποτα. Πρέπει να έχετε ισότιμες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.