Social Icons

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε πιο καλά το χρόνο σας και παράλληλα δώστε βάση και στα «θέλω» των άλλων. Αναθεωρήστε τακτικές που ακολουθούσατε μέχρι τώρα, γιατί το απαιτούν τα νέα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολουθήστε την καρδιά σας χωρίς να αδιαφορείτε τη φωνή της λογικής. Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι αυταρχισμό για να πείσετε τους άλλους για αυτά που θέλετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα για να απολαύσετε τις μέρες που έρχονται. Ενεργήστε με ηρεμία ακόμα και αν πιέζεστε, αποφεύγοντας τις πολλές και περιττές υποχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλή η χαλαρότητα αλλά επικίνδυνη αν είναι σε υπερβολικό βαθμό. Βάλτε φρένο στην παρορμητική σας διάθεση και περιορίστε τα πάθη σας για να μην προκαλέσετε.

ΛΕΩΝ: Είστε λίγο χαμένοι και θα χρειαστεί να ψαχτείτε λίγο, προκειμένου να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας. Πάρτε αποφάσεις σύμφωνα με το συμφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κανείς δεν πρόκειται να εκτιμήσει την αυστηρή κριτική, γι’ αυτό αποφύγετε τις ασύστολες ηθικολογίες, ιδιαίτερα αν θα αναφέρεστε σε ερωτικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ: Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, οπότε μην απελπίζεστε μπροστά στα αδιέξοδα. Χρησιμοποιώντας έξυπνα τεχνάσματα θα πετύχετε και τα πιο δύσκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε υπερβολές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Μπορεί να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αλλά έχετε ακόμα πολλά να ξεκαθαρίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να γίνουν πιο γρήγορα οι αλλαγές που θέλετε σε βασικούς τομείς της ζωής σας, πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι με ο μέρος σας και μη χάνετε χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένες υποχρεώσεις θα σας οδηγήσουν να αντιδράσετε κάπως απότομα και αλλοπρόσαλλα. Ενεργήστε με ηρεμία και κυρίως με αξιοπρέπεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αίσθηση οικειότητας που θα νιώσετε με κάποια άτομα ου εργασιακού χώρου, θα αποδυναμώσει τους φόβους σας. Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε προτεραιότητες, γιατί τόσο η προσωπική, όσο και η επαγγελματική σας ζωή απαιτούν ενεργητικότητα. Μην κολλάτε όταν πρόκειται για την πρόοδό σας.