Social Icons

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Κυριακή 13 έως 19/5/18


ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε δια ροπάλου το σαρκασμό, γιατί μόνο με ευγένεια θα βγείτε κερδισμένοι αυτή την περίοδο και θα κερδίσετε εύκολα τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φίλων σας, που θα σας είναι χρήσιμη, ενώ παράλληλα οι συναντήσεις μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα. Κάντε μια συζήτηση σε βάθος με τον εαυτό σας, για να μάθετε τους φόβους σας και να τους ξεπεράσετε, χωρίς να εμποδίζετε την εξέλιξή σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σας και ένας καινούριος έρωτας σε όσους είστε αδέσμευτοι ή να ανανεωθεί η σχέση σας σε όσους είστε δεσμευμένοι και να γεμίσει με τρυφερότητα και ρομαντισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κινηθείτε ευέλικτα και δυναμικά για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποιες προστριβές που θα υπάρξουν με τους συνεργάτες σας δε θα μπορέσουν να χαλάσουν τα σχέδιά σας. Προσέξτε τις κινήσεις που θα κάνετε για να ανεβείτε τα σκαλιά της επιτυχίας, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες που κρύβουν λάθη επιζήμια για το μέλλον σας. Ευκαιρίες θα υπάρχουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτές, για να αποδώσουν ακόμα καλύτερα και προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει έξυπνα και χρησιμοποιώντας τη δύναμη και την ενέργειά σας, διεκδικήστε περισσότερα και ζητήστε τα καλύτερα για το μέλλον σας. Ενισχύστε την ψυχολογία σας, ώστε η αυτοπεποίθησή σας να σας στηρίξει και να σας φέρει εσωτερική ικανοποίηση και ευχαρίστηση για ότι συμβαίνει. Κάποιες μικροεντάσεις που θα υπάρχουν εξαιτίας μυστικών που κρατούσατε θα ξεπεραστούν εύκολα αφού η σωστή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας, θα τις βάζει στην άκρη.

ΛΕΩΝ: Μνήμες του παρελθόντος έρχονται να ταράξουν την ησυχία σας και σας κάνουν να αναπολείτε κάποιο παλιό σας έρωτα, σκεπτόμενοι τις καλές στιγμές που υπήρχαν. Αφήστε στην άκρη τέτοιου τύπου αναδρομές που σας οδηγούν σε λάθος αναθεωρήσεις και αποφάσεις, χαλώντας τη συναισθηματική σας ζωή. Κάντε συζητήσεις με το σύντροφό σας που θα αφορούν την κοινή σας πορεία σε ήσυχο περιβάλλον, χωρίς πολλές προστριβές. Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ότι δε σας ικανοποιεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τολμήστε να κάνετε τα βήματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε, από φόβο για αποτυχία και να είστε σίγουροι ότι δε θα  απογοητευθείτε. Βάλτε καινούριες βάσεις στη σχέση σας για να ανανεωθεί και να έχει το αίσιο μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν. Όσοι είστε μόνοι αυτό τον καιρό, ήρθε ο καιρός να κλείσετε κατάμουτρα την πόρτα στη μοναξιά, αφού νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σας και την ομορφαίνει. Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα για να προχωρήσει με πιο σίγουρα βήματα.

ΖΥΓΟΣ: Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σας θα ξεχειλίζει, κάνοντας το ηθικό σας να αναπτερώνεται και να νιώθετε πως τώρα όλα πάνε καλά για εσάς. Βάλτε προτεραιότητες και ανάλογα με το ποιος σημαίνει τα περισσότερα για εσάς, αποφασίστε και την τακτική που θα ακολουθήσετε. Διαλέξτε αυτό που σας εκπροσωπεί με σύνεση και ψυχραιμία, γιατί όσο και να προσπαθήσετε δε γίνεται να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Μη βιαστείτε να αρχίσετε τις συναισθηματικές επενδύσεις όσοι είστε μόνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια ενδοσκόπηση που δε θα βλάψει κανέναν, μια που τα σενάρια θα είναι αρκετά και τα περισσότερα δε θα έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Κάντε ένα τεστ που πρέπει στον εαυτό σας και στους άλλους για να δείτε που φτάνουν τα όρια στη συναισθηματική σας ζωή και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις όπου μπορείτε. Εάν οι πιέσεις που θα δεχθείτε είναι πολλές και διαφορετικές, μην πάρετε αποφάσεις, αλλά περιμένετε να περάσει κάποιο διάστημα για να δραστηριοποιηθείτε. Στο μεταξύ κάντε την προεργασία σε εσωτερικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε άρχισαν να υποχωρούν, αφήνοντας σας να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, αν και θα υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες στο συναισθηματικό τομέα. Προχωρήστε άφοβα σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές στον εργασιακό σας χώρο, που θα σας φέρουν καινούριες συμφωνίες και συνεργασίες. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας. Πραγματοποιήστε ότι εσείς θέλετε και να είστε σίγουροι πως όλα θα είναι πιθανά ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι πολλές και η εργασία σας ακόμα πιο σκληρή, αλλά με επιμονή και υπομονή, θα καταφέρετε να διαμορφώσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να μην εγκλωβίζεστε και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, γιατί στον προγραμματισμό των οικονομικών σας, είστε αναμφισβήτητα καλοί. Προβείτε σε συζητήσεις με το σύντροφό σας, αρκεί να μην βάλετε μπροστά το «εγώ» σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα οξύνετε την ήδη περίεργη κατάσταση και θα την χειροτερέψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε κυρίως με θέματα του σπιτιού σας, αφήνοντας για λίγο υποχρεώσεις του επαγγελματικού σας τομέα στην άκρη. Αποφύγετε κάθε είδους βιασύνη, για ότι θέμα και αν έχετε, για να μην πέσετε σε παγίδες που θα σας χρεωθούν και θα επηρεάσουν και το γόητρό σας. Αποδείξτε σε όλους την αξία σας, ενώ η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σας ικανοποιεί, σε σημείο που θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο και τον εαυτό σας που έχετε παραμελημένο.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό για να νιώσετε πιο ευχάριστα στον προσωπικό σας χώρο, αλλά αφού τα έξοδα δεν υπάρχει περίπτωση όπως και να έχει να τα γλιτώσετε, φροντίστε να μην το παρακάνετε και βγείτε τελείως εκτός προϋπολογισμού. Εάν υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις σε συμφωνίες που ήταν ολοκληρωμένες, μη φοβηθείτε και κάνετε αδέξιες κινήσεις, επειδή ήδη έχετε ανοιχτεί οικονομικά, γιατί γρήγορα θα ξαναβρείτε το ρυθμό σας και θα πετύχετε τους στόχους σας.