Social Icons

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Δε θα κερδίσετε κάτι με το να παραπονιέστε στους φίλους σας. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε λύσεις σε φλέγοντα θέματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή με κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Έρχεται στην επιφάνεια την ολοκλήρωση κάποιου οικογενειακού θέματος, στο οποίο είχατε διοχετεύσει όλη σας την ενεργητικότητα και τον δυναμισμό για την επίλυσή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά βοηθητική στις υποθέσεις σας, αφού θα μπορέσετε να ζητήσετε την οικονομική υποστήριξη που χρειάζεστε, αλλά και στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Η επιτυχία θα είναι αρκετά κοντά σας, αρκεί να εκτιμήσετε με σοβαρότητα τα πραγματικά δεδομένα και να μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις που δε θα έχουν αντίκρισμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να αποκτούν χαρακτήρα, ενώ το ενδιαφέρον σας θα αρχίσει να περιστρέφεται περισσότερο γύρω από κάποιες ερωτικές και συναισθηματικές σας αναζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Το φιλικό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα στην ζωή σας, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που μπορεί αργότερα να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε πιο ρεαλιστικές εκτιμήσεις για τα άτομα που σας περιβάλλουν, αλλά και για τις δυνατότητες που έχετε να ανταποκριθείτε σωστά απέναντι τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήστε με κάποιο πρόσωπο του εργασιακού χώρου μια οικονομική εκκρεμότητα, για να υπάρξει επιτυχία και μέλλον στην μεταξύ οικονομική σας συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε θα έχετε λόγους να ανησυχείτε για την υγεία σας, καθώς όποια προβλήματα σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και υποχωρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ενεργητικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, οπότε προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος που σας χαλάει τη διάθεση όταν το αφήνετε ανεξέλεγκτο.

ΙΧΘΥΣ: Προσέξετε τη στάση που έχετε απέναντι στην καθημερινότητα, γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις δεν είναι το καλύτερο για τον οργανισμό σας.