Social Icons

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν, δώστε στο σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Μικρές διαφωνίες θα σας δώσουν το κίνητρο και ερέθισμα για παιχνίδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα θα δημιουργήσουν την υποδομή για τις περαιτέρω προσπάθειές σας. Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείνετε μακριάς από άτομα που θέλετε να κόψετε γιατί σας έχουν θίξει. Ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα και προσέξτε τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατυπώστε τα τυχόν παράπονα που έχετε χωρίς περιστροφές. Δοκιμάστε το διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Η ρουτίνα ίσως αποτελέσει πρόβλημα στη σχέση σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να την ξεπεράσετε. Μη διατηρείτε μεγάλες προσδοκίες στις υποσχέσεις που θα ακούσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Η ανάληψη νέων ευθυνών θα σας ανεβάσει επαγγελματικά, αλλά θα σας πιέσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Δώστε έμφαση σε νέες συνεργασίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο και να πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα, δε γίνεται να τα έχετε όλα. Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ορισμένα συναισθήματα σας επηρεάζουν αρνητικά και κάνουν τη σχέση σας αμφίρροπη. Θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη αν αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες. Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν πρέπει και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Εάν δεν περιορίσετε την ανησυχία σας για το αύριο, δε θα χαρείτε ούτε μια στιγμή του σήμερα. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας.