Social Icons

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις αν κάποια γεγονότα σας απογοητεύσουν. Θα διευκολυνθείτε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και θα έχετε μια πολύ καλή πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάτι καινούριο θα εμφανιστεί στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι και κατοχυρωμένοι για τις προθέσεις κάποιου ατόμου στα σχέδιά του με σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κινήσεις και αποφάσεις, καθώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και θα περιπλέκονται δεδομένα που θα αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις και να χειριστείτε με ιδιαίτερη λεπτότητα πολύ σοβαρές καταστάσεις, που ούτως ή άλλως θα σημαδέψουν το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας, αλλά να περιμένετε κάποιες αυξανόμενες εντάσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η απλή λογική θα σας υποδείξει προς τα πού βαδίζουν τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε σωστότερα.

ΖΥΓΟΣ: Η ενεργητικότητά σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να κινείστε πιο άνετα σε καθημερινό επίπεδο. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε μπει σε μια περίοδο που η τύχη δε θα σας χαρίζεται τόσο εύκολα, όσο θα θέλατε και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε καταστάσεις που έρχονται πιο εύκολα από τι περιμένετε. Αν κινηθείτε σωστά και υπεύθυνα μπορείτε να έχετε οφέλη και μάλιστα σημαντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσωπική σας σχέση θα σας προβληματίσει για το αν θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο πάνω σε αυτήν και να δείτε αν καλύπτει τα συμφέροντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπαίνετε σε μια περίοδος προετοιμασίας για κάποιες καταστάσεις που θα βιώσετε στη συνέχεια και ίσως  να μη σας φανούν τόσο εύκολες στην διαχείρισή τους.

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να αναπτύξετε με ικανοποιητικό τρόπο κάποιες από τις επαφές σας, ώστε να φτάσετε σε ένα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον επίπεδο την ερωτική σας ζωή.