Social Icons

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Τρίτη 3 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Η κοινωνική ζωή θα βοηθήσει να χαλαρώσετε από εντάσεις και πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε μάλλον θα βρείτε το μπελά σας. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε προσεκτικοί με άτομα που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν ή να σας χρησιμοποιήσουν. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την υποστήριξη οικογενειακών και φιλικών προσώπων σε αυτά που έχετε κατά νου. Μην πιέσετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσάς.

ΛΕΩΝ: Τα άγχη που κουβαλάτε από τα εργασιακά θέματα, δε θα σας αφήσουν σε ησυχία. Προσέξτε να μη χαθεί ο έλεγχος, γιατί θα το μετανιώσετε αν αρχίσουν οι εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ σημαντικός αυτός μήνας για να προβάλετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Καλλιεργήστε στο σπίτι ένα κλίμα ευχάριστο και διασκεδαστικό.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τα προσχήματα για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας. Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα που θα έχετε για να κάνετε νέους φίλους. Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση τους σπιτιού θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε στα ευχάριστα νέα. Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τα ψώνια σας για να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολικά έξοδα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παραμελήσετε τους φίλους σας γιατί θα τους χρειαστείτε στη συνέχεια. Δώστε προτεραιότητα στα όνειρά σας για να μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Η διοχέτευση της ενεργητικότητάς σας στις δημόσιες σχέσεις θα βοηθήσει αφάνταστα. Οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσει μεγάλη χαρά.