Social Icons

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Η αξιοποίηση των δημιουργικών ταλέντων στον εργασιακό χώρο θα δώσει ιδιαίτερη ώθηση στα σχέδιά σας. Κάποια γεγονότα θα οριστικοποιήσουν επαγγελματικές συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολοκληρώστε σχέδια ή αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Τα οικονομικά πολύ σύντομα θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αναλωθείτε σε γραφειοκρατικά θέματα ή συζητήσεις με παρασκηνιακό χαρακτήρα. Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια και για να σιγουρευτείτε ότι δεν κινδυνεύετε από απώλειες προσέξτε τα ρίσκα.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάντε σωστές επιλογές στον αισθηματικό τομέα, καθώς παρασκηνιακοί έρωτες θα αποσπάσουν την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναπτύξτε οικονομικές συνεργασίες και οριστικοποιείστε κάποιες τελικές αποφάσεις σχετικά με την συμπεριφορά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο περισσότερος από τον χρόνο σας θα καταναλώνεται σε οικονομικά θέματα, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Προχωρήστε βήμα- βήμα σε σημαντικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να έχετε περισσότερο πείσμα αν θέλετε να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας και όχι να είστε εριστικοί απέναντι στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε άμεσες λύσεις σε προσωπικά σας προβλήματα, καθώς προβλέπεται μια μικρή αναστάτωση. Ακούστε τους φίλους σας και θα μάθετε πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις στον εργασιακό και οικονομικά τομέα, αλλά και στις σχέσεις σας. Κάθε βήμα που θα κάνετε πρέπει πρώτα να το μελετήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι ευκαιρίες δε θα περιμένουν για πολύ μέχρι να κινηθείτε, μη σκέφτεστε πολύ και διστάζετε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε με τόλμη όσο και αν σας τρομάζουν οι εξελίξεις, γιατί τα τεχνάσματα ή η απρεπή συμπεριφορά δε βγάζουν πουθενά.