Social Icons

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018


ΚΡΙΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένες ευαισθησίες τις οποίες θα πρέπει να φροντίσετε χωρίς αναβολή να καλύψετε, ώστε στη συνέχεια να μην πιεστείτε ή ασκήσετε πίεση στους γύρω σας εξαιτίας της μπερδεμένης σας σκέψης. Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αφήστε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε, καθώς ακόμα είστε αρκετά φορτωμένοι με υποχρεώσεις που δεν έχετε φέρει σε πέρας. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τον ελεύθερο χρόνο σας για να χαλαρώσετε και να μην ξεσπάσετε σε λάθος ανθρώπους. Σκεφτείτε πόσο πίσω μένουν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας αν δεν αλλάξετε άμεσα πορεία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τα έξοδά σας θα αυξηθούν, οπότε δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης. Έχετε πολλά να ασχοληθείτε και από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε. Αν είστε συγκρατημένοι στο τρόπο έκφρασης θα καταφέρετε περισσότερα στο μέλλον. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας πριν αποφασίσετε το πώς θα κινηθείτε. Αποφύγετε να μεταφέρετε σχόλια που θα μπορούσαν να πάρουν άσχημη τροπή και να μετατραπούν σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Προστατεύστε τα μυστικά σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που προσπαθούν να σας απομυζήσουν πληροφορίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποβάλετε από πάνω σας φόβους, αναστολές ή καταστάσεις που σας δυσκολεύουν τη ζωή και σας περιορίζουν. Προετοιμάστε το έδαφος αν θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια στο επαγγελματικό σας χώρο. Δείξτε προσοχή στα εργασιακά σας θέματα και προσπαθήστε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, ενισχύοντας συμμαχίες. Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας, γιατί όσο και αν Δε θέλετε να το παραδεχθείτε εσείς είστε υπεύθυνοι για τη μοίρα σας. Διορθώστε τα κακώς κείμενα όπου υπάρχουν, κρατήστε τον αυθορμητισμό σας και αυξήστε την υπομονή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως υποχρεωθείτε να αποδεχθείτε αποφάσεις άλλων και να ανεχτείτε συμπεριφορές που δε θα σας ικανοποιήσουν και τόσο. Αναπτύξτε αντιστάσεις απέναντι στα γεγονότα και γίνετε πιο ενεργητικοί απέναντι σε ότι σας προβληματίζει. Ενώ η συναισθηματική σας σχέση θα πηγαίνει μια χαρά, για κάποιο ανεξήγητο λόγο θα σας δημιουργηθεί ανασφάλεια, ζήλια και έντονος εκνευρισμός προς το σύντροφό σας. Μην αφήσετε εκρήξεις θυμού να μπουν ανάμεσά σας γιατί το χάσμα που θα δημιουργηθεί ανάμεσά σας θα πλήξει τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Είναι γνωστό πως θέλετε να κυριαρχείτε και να κατέχετε το ρόλο του αρχηγού στη σχέση σας, όμως, η αδιαφορία για τα συναισθήματα και τις ανάγκες του συντρόφου σας μπορεί να εκφραστεί με τρόπο που θα σας βγάλει από τα νερά σας και να δημιουργήσει ψυχρότητα μεταξύ σας. Στις 15 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό, βελτιώνεται η εικόνα σας προς τα έξω και θα σας καταξιώσει ιεραρχικά στον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντάς σας γεμίζετε αυτοπεποίθηση. Θα είστε αρκετά δυναμικοί για να βάλετε σειρά και τάξη στα θέματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να ξεστομίσετε πράγματα που στην πραγματικότητα δεν εννοείται μόνο και μόνο για να πικάρετε το έτερόν σας ήμισυ, γιατί ίσως αυτός έχει να σας προσάψει πράγματα που θα είναι πραγματικότητα, όπως κτητικότητα και αδιαφορία από την πλευρά σας τον τελευταίο καιρό που ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα και δε θα σας αρέσει καθόλου ο ρόλος του υπόλογου. Μην προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας αντιδράσεις που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Μην έχετε ενοχική διάθεση επειδή νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι παραμένετε κολλημένοι σε μια ανάμνηση του παρελθόντος, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε αν υπάρχει πια η δυνατότητα να τη ζωντανέψετε και πάλι ή αν πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω. Μη βιαστείτε να ριχτείτε στη μάχη και να πέσετε με τα μούτρα, επειδή καμιά φορά η πρώτη εντύπωση τυγχάνει να είναι και λανθασμένη. Οι αδέσμευτοι μην επαναπαυτείτε πάνω σε πρόσωπα που θα σας το παίζουν καλοθελητές και βρίσκονται κοντά σας τον τελευταίο καιρό, γιατί ακόμα και αν δε θα το κάνουν επίτηδες, μπορούν από αφέλεια να σας κάνουν ζημιά σε μία νέα σχέση που έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένας απολογισμός των δικών σας λόγων και πεπραγμένων θα σας κάνει καλό και θα αποδειχθεί καθοριστικό στο να προχωρήσετε παρακάτω και να βάλετε νέες βάσεις στις σχέσεις σας, χωρίς να επαναλάβετε λάθη που κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν. Στις 30 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, ο κύκλος των γνωριμιών σας θα εμπλουτιστεί με τη γνωριμία νέων προσώπων ή κάποιων παλαιότερων που θα κάνουν την επανεμφάνισή τους κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Φανείτε περισσότερο δεκτικοί στο να ακούτε απόψεις και ιδέες, χωρίς να βιάζεστε να απορρίψετε αυτές που δε σας αρέσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καμιά φορά και η πιο μικρή ή ασήμαντη πληροφορία μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και αποδοτική για το μέλλον σας. Οι πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν για άλλη μια φορά να συσφίξετε τις σχέσεις σας με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ώστε στην πορεία να έχετε την υποστήριξή τους είτε αυτή θα είναι υλική, είτε ηθική. Βάλτε στη ζωή σας τη γυμναστική χωρίς να πέσετε σε υπερβολές. Λίγα λεπτά της ημέρας αρκούν και είναι προτιμότερα από τις ατελείωτες ώρες σε γυμναστήρια, για να αναζωογονηθείτε, να ενισχύσετε τις άμυνές σας και να διώξετε την ένταση που έχετε, καθώς ο εκνευρισμός πάντα είναι κακός σύμβουλος για την υγεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών σας για να θέσετε καινούριους στόχους, όμως, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας εκθέσουν και θα σας γυρίσουν πίσω. Να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας θέματα ή ότι έχει σχέση με την περιουσία σας. Στις 17 με τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιό σας, αναζητήστε νέες πηγές εσόδων πριν κάνετε μεγάλα ανοίγματα ή πάρετε ρίσκα που κρύβουν κινδύνους. Θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και το βαρύ πρόγραμμα που έχετε αναλάβει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν δεν έχετε προετοιμαστεί για να σηκώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε όσους σας δυσκολεύουν, η προσπάθεια που θα κάνετε  να βγείτε από τη δύσκολη στιγμή δεν πρόκειται να πάει χαμένη. Μικρές δοκιμασίες στην προσωπική σας σχέση θα σας βοηθήσουν να επαληθεύσετε την ποιότητα της. Στο συναισθηματικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα, αφού οι παρούσες καταστάσεις θα αναστατώσουν τη ροή της σκέψης σας, καθιστώντας σας ανίκανους να σκεφτείτε λογικά ή να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

ΙΧΘΥΣ: Η δύσκολη επικοινωνία θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στη σχέση με το σύντροφό σας και θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και να μπείτε ώστε και για λίγο στη θέση του να δείτε πως νιώθει, όσο και αν σας φαίνεται ακατόρθωτο. Η συναινετική στάση σε θέματα που δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή θα είναι σωτήρια. Εάν θέλετε να βρείτε πιο γρήγορα τις ισορροπίες ανάμεσά σας, εμπιστευθείτε στο σύντροφό σας αυτά που σας απασχολούν. Μην προσπαθείτε να προλάβετε καταστάσεις τα οποία και δύσκολα είναι και στην  ουσία δε σας αφορούν, γιατί θα δώσετε την εντύπωση ότι θέλετε να απομακρυνθείτε από τη σχέση σας.