Social Icons

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Τρίτη 10 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Απ’ το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ότι είναι εφικτό. Αν δε μειώσετε τις εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε το χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας, για να χαρείτε τη μέρα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Με επιμονή θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση. Με καλή παρέα θα βγάλετε από το μυαλό σας φοβίες και αναστολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση. Ελιχθείτε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δε γίνουν όπως τα θέλετε.

ΛΕΩΝ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην έχετε ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Επιλέξτε μια άλλη μέρα για να λύσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα. Βοηθήστε αυτούς που σας στηρίζουν όταν χρειάζεται για να το ανταποδώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλα άτομα που σας φθονούν. Βγάλτε απ’ το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντισταθείτε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα δε χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας. Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε τέλος σε σχέσεις που δε σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι. Αφήστε το σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα.

ΙΧΘΥΣ: Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες.