Social Icons

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις αταξίες σας αφού η παρορμητικότητά σας οδηγεί σε καινούριες ερωτικές εμπειρίες και αν αποκαλυφθούν κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αισθανθείτε την ελευθερία της έκφρασης χρειάζεται να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, καθώς οι εσωτερικές αντιπαλότητες θα βρουν διέξοδο στην επικοινωνία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε στα γεγονότα να σας κάνουν να δεχτείτε αλλαγές που είναι απαραίτητες με ορμητικότητα και μην παρασυρθείτε από νέα πρόσωπα και ξεχάσετε την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε την αυτοεκτίμησή σας και να παλέψετε για να διεκδικήσετε τη θέση που πραγματικά σας ανήκει. Ο φόβος δε σας βοηθάει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να μπουν καινούριες βάσεις, αλλά και για να συνεχίσει η καλυτέρευση των καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν στο μέλλον γιατί δε νιώθετε σιγουριά, παρόλο που υπάρχει αρκετή κίνηση και πολλές καινούριες προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεπεράσετε δυσκολίες στα οικονομικά και να αποφύγετε κακοτοπιές στην εργασία, αποφύγετε εκνευρισμούς και φανείτε προνοητικοί για να μείνετε ευχαριστημένοι από την πρόοδό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνέπειες μιας επιλογής μερικές φορές δεν είναι εύκολες, γι’ αυτό μην κάνετε τίποτα βιαστικό. Αλλάξτε ότι δε σας αρέσει, αφού πρώτα βρείτε αυτό που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι δύσκολο να δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα, αλλά οι απόψεις για τις σχέσεις και τη ζωή πρέπει να ανανεωθούν και κάποιες να αναθεωρηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο ο χρόνος μπορεί να σας δείξει το σωστό δρόμο για να ακολουθήσετε, οπότε αποφύγετε να εξωθήσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά σας θέματα στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο καθυστερούν και οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι βραχυπρόθεσμες, ενώ προσωπικά προβλήματα θα σας κρατούν σε ένταση.


ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που σας είναι χρήσιμες και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οι προοπτικές σε οικονομικά ζητήματα απαιτούν αγώνα.