Social Icons

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Κυριακή 4 έως 10/2/18

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που ο δρόμος σας δεν ήταν στρωμένος με κόκκινο χαλί καταφέρατε να κάνετε μεγάλη πρόοδο και να κλείσετε αρκετές από τις εκκρεμότητες που είχατε, αλλά να φέρετε και βελτιώσεις στα σχέδιά σας με ουσιαστικές αποφάσεις που λάβατε. Κρατήστε μια πιο ουδέτερη στάση άμα ακούσετε κάτι που δε θα σας αρέσει, γιατί αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά συναισθήματα και καταστάσεις. Η συγκρότηση των σκέψεών σας θα βοηθήσει να κοιτάξετε μέσα σας πιο καθαρά, αλλά και να κατανοήσετε πλήρως τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφει για το άτομό σας το έτερόν σας ήμισυ.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 10 που η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς, όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι το πάθος και ο έρωτας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά οι εξωτερικές συνθήκες δε θα σας επιτρέπουν να τα απολαύσετε. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια σχέση που είναι εξαρχής μπερδεμένη, γιατί η κατάληξή της είναι προδικασμένη ακόμα και αν δε βιάζεστε να το δείτε και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντλήσετε τις αντοχές σας. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας έλκει αλλά δε βρίσκεται κοντά σας, επιδιώξτε να συναντηθείτε για να καταλάβετε αν σας ενδιαφέρει πραγματικά πριν αρχίσετε να κάνετε με το μυαλό σας σενάρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως πάρετε απαντήσεις για απορίες που έχετε από το σύντροφό σας εδώ και καιρό και οι αλλαγές που θα γίνουν στον εσωτερικό σας κόσμο θα συμβάλλουν μαζί με τις συγκυρίες ώστε να έχετε στη συνέχεια μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη της σχέσης σας. Περιοριστείτε σε ότι είναι άκρως απαραίτητο να γίνει και λειτουργήστε με ορθή κρίση, για να αποφύγετε να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις με τους γύρω σας. Μπορεί οι μέρες που θα ακολουθήσουν να είναι κάπως πιεστικές, αλλά θα ανακαλύψετε καινούριες δυνατότητες για να εξελιχθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το μυαλό και τη σκέψη σας, καθώς το ενδιαφέρον σας θα αρχίζει να μετατοπίζεται σταδιακά προς άλλες κατευθύνσεις και δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα πίσω σας ανολοκλήρωτο. Αρχίστε να γίνεστε πιο αυτόνομοι, αλλά μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας, ειδικά με αυτούς που υπόσχονται ότι θα σας στηρίξουν. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να ρυθμίσετε επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε τα μπερδέματα στον οικογενειακό χώρο με συγγενικά πρόσωπα, γιατί σίγουρα δε θέλετε να αναλάβετε το ρόλο του ειρηνοποιού.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε σε πιο γρήγορους ρυθμούς ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη για να μη μείνετε πίσω σε σχέση με τους συνεργάτες σας που θα κινούνται πολύ γρήγορα. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις χωρίς να μένετε αμέτοχοι, αλλά κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που θα αφορούν σχόλια για τρίτα άτομα που δε θα είναι παρόντα. Μπορείτε να ακούτε και ίσως μάθετε και μερικές αλήθειες, αλλά μην εκφέρετε άποψη, ούτε γνώμη. Για να προχωρήσετε ανενόχλητοι τα επαγγελματικά σας σχέδια φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεση που έχετε για εκσυγχρονισμό θα συμβάλλει αποτελεσματικά στο να αναζητήσετε νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σας. Πριν προχωρήσετε εναρμονίστε τις δυνάμεις με τα «θέλω» σας, ώστε να ανοίξουν και οι άλλοτε κλειστές πόρτες. Μερικές από τις οικογενειακές θα προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή σας και κάποια περιστατικά θα σας κάνουν να ασφυκτιείτε. Από τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας αυτό το μήνα προσέξτε να κάνετε σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείτε από αυτά που δεν αξίζουν και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για να βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμείτε αλλά και για να ζήσετε με τον τρόπο που σας αντιπροσωπεύει. Όμως, επειδή εύκολα θα μπορέσουν να δημιουργηθούν παρανοήσεις ή να οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις, προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, τις υποσχέσεις που θα δώσετε, ακόμα και τα σχόλια που θα κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν κραδασμοί στις σχέσεις σας, ειδικά αν αυτές θα είναι επαγγελματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να κλείσετε συμφωνίες με σωστούς συνεργάτες. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί. Μην αφήνετε την απόδοσή σας να πέσει, βασιζόμενοι στους άλλους πως θα είναι συνέχεια εκεί να σας βοηθούν στα δύσκολα. Ακόμα και αν στην περίπτωσή σας δεν ισχύει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως στα ωραία είναι όλοι εκεί αλλά στα άσχημα απουσιάζουν, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε την ενέργειά σας στο μάξιμουμ ώστε να έχετε δυνάμεις αν τις χρειαστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σας ανάγκες. Μην αφήσετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν μεταξύ ελπίδας και άγχους. Οι αδέσμευτοι συνεχίζετε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας, όμως, μια τυχαία συνάντηση θα αλλάξει συθέμελα τη ζωή σας, αφού ενώ εσείς θα είστε επιφυλακτικοί νομίζοντας πως αυτό το άτομο δε σας παρέχει τα εχέγγυα που θέλετε και τη σταθερότητα για να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, αλλά στην πραγματικότητα θα σας προσφέρει ακριβώς το αντίθετο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε αρκετά υπερευαίσθητοι και ο σύντροφός σας δυσκολεύεται να κατανοήσει τον υπέρμετρο ρομαντισμό σας. Αν όμως στην προσπάθειά σας να τον ταρακουνήσετε αρχίσετε να παίζετε παιχνίδια γοητείας θα κάνετε τη σχέση σας να υποφέρει και δε θα κερδίσετε τίποτα.  Αν ξεπεράσετε τα όρια να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τελεσίδικες αποφάσεις από το έτερόν σας ήμισυ. Μην αφήσετε τη φθορά να δηλητηριάσει την ερωτική σας ζωή και μην παίζετε το ρόλο του θύματος που δε σας ταιριάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ψυχισμός σας υποφέρει λόγω συνεχών συναισθηματικών αλλαγών και ο εκνευρισμός σας μπορεί να προκαλέσει εύκολα ρήξη στη σχέση σας. Εάν καταφέρετε να μείνετε για λίγο μόνο με τον εαυτό σας θα δείτε καθαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσετε στη σχέση σας. Στη συνέχεια, ακόμα και αν οι αναλυτικές συζητήσεις δε σας αντιπροσωπεύουν, προχωρήστε ακάθεκτοι. Φροντίζοντας αυτή τη φορά να είστε ειλικρινείς και περνώντας σε εξομολογήσεις, θα θέσετε νέες βάσεις που θα βοηθήσουν τη σχέση σας να λειτουργεί ομαλά.


ΙΧΘΥΣ: Στις 10 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και ο μήνας θα είναι γεμάτος ευκαιρίες για να μην μείνετε μόνοι, αρκεί να αποφασίσετε να βγαίνετε έξω πιο συχνά, ακόμα και να ταξιδέψετε. Οι πολλές επαφές θα πολλαπλασιάσουν τα καινούρια άτομα στη ζωή σας και θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας. Όμως, επειδή υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχετε επιστροφές του παρελθόντος που θα διεκδικούν εκ νέου την καρδιά σας, σκεφτείτε πριν αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.