Social Icons

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018


ΚΡΙΟΣ: Στις 6 που ο Ερμής και Αφροδίτη περνούν στο ζώδιό σας, ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που κρίνεται πολύ καλό για τους αδέσμευτους, αλλά αρκετά επικίνδυνο για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε επιρρεπείς στην απιστία καθώς στις 22 ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιό σας. Εστιάστε στην αισθηματική ζωή που μπορεί να σας προβληματίσει ποικιλοτρόπως, αλλά προσέξτε τον διαχωρισμό μεταξύ κοινωνικού και αισθηματικού τομέα, γιατί ενδέχεται ορισμένα άτομα  να προσπαθήσουν να εμπλακούν και να σας δημιουργήσουν διλήμματα και προβληματισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάζοντας το μυαλό σας σε πλήρη λειτουργία, ανακαλύψτε θετικές προεκτάσεις που δημιουργήθηκαν είτε από συγκυρίες, είτε από γεγονότα και θα ανακαλύψετε με χαρά ότι από εδώ και πέρα θα οδηγηθείτε σε καλύτερες μέρες, ενώ θα αρχίσουν να διαλύουν οι όποιες αμφιβολίες είχατε για τη μελλοντική σας πορεία. Προχωρήστε από δω και πέρα σε μια πιο σταθερή και θετική διαδρομή που θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι. Στις 31 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και τα εμπόδια που σας είχαν αναγκάσει να διατηρείτε αμυντική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα αρχίσουν να εξαφανίζονται και παράλληλα θα έχετε έντονη την τάση να προωθήσετε τους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οριστικοποιήσετε κάποια μελλοντικά σχέδια, αλλά και να ξεκαθαρίσετε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρέπει να γίνει σταδιακά η αύξηση της εργασιακής σας δραστηριότητας και πολλές από τις δουλειές σας να γίνουν περισσότερο στο δικό σας χώρο. Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες που δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται. Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια διαμάχη με τους συνεργάτες σας καλύτερα να μην αρχίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας ενισχύουν τη διάθεσή σας για να τους υλοποιήσετε. Ίσως χρειαστεί να απορρίψετε κάποιες παλιές μεθόδους αν βλέπετε  ότι εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Σύμμαχος στο πλευρό σας θα είναι η καλή σας τύχη, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Ευνοημένοι θα είστε και σε ερωτικό επίπεδο, αφού οι σχέσεις σας θα αρχίσουν από εδώ και πέρα να έχουν μια καλύτερη πορεία. Μην εκμεταλλευτείτε την τύχη σας ρισκάροντας σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή τυχερά παιγνίδια, γιατί εκεί επιβάλετε να είστε προνοητικοί.

ΛΕΩΝ: Ποτέ δεν ξέρετε αν η τύχη θα σας χαμογελάσει ή θα σας γυρίσει την πλάτη αφήνοντάς σας εκτεθειμένους. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας και χωρίς να το καταλάβετε θα βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί αξίζει να ζήσετε όμορφες στιγμές. Θα υπάρξουν αρκετά άτομα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσάς, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε απόμακροι ή τους κρατάτε σε απόσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 2 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας και οι στόχοι που έχετε θέσει για την καριέρα σας θα είναι ένα από τα εμπόδια που δε θα μπορείτε να σκεφτείτε με ψυχραιμία για τη συναισθηματική σας ζωή. Όμως, αφού η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ανεβασμένη φροντίστε να κρατήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες, για να εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο που θα σας δοθεί για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Αρκετές εμπειρίες θα τις αποκτήσετε από το φιλικό περιβάλλον. Μην επιδιώξετε απλώς να περάσετε καλά, αλλά βγείτε, διασκεδάστε και φλερτάρετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι μάθετε να διαχωρίζετε τα συναισθήματα από τις επιθυμίες σας, για να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. Ο έρωτας θα αρχίσει να παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας και η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ερωτική. Δώστε άμεση προτεραιότητα στις ανάγκες σας, αλλά και σε αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Πλησιάστε τον περισσότερο και αφήστε τον να σας δείξει την αγάπη που νιώθει για εσάς. Στις 31 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, λύστε τυχόν διαφωνίες που είχατε τον τελευταίο καιρό, κρατώντας παράλληλα σε απόσταση όσους έχουν προσπαθήσει να μπλεχτούν στη σχέση σας όποιο λόγο και να είχαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε το μήνα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, καθώς η επικοινωνία θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα. Στις 9 με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, μπορεί η μέρα να μη βοηθάει σε συλλογικές δραστηριότητες, αλλά η αισιοδοξία σας θα είναι έντονη, βοηθώντας σας να μην πέσετε σε μελαγχολία αλλά και να μην υπερεκτιμήσετε κάποιες ιδέες ή σχέδιά σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιστάσεις ίσως να μη μπορέσουν να σας στηρίξουν απόλυτα να πετύχετε τους ρυθμούς ανάπτυξης που περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οριοθετήσετε με σαφήνεια τους μελλοντικούς εφικτούς σας στόχους, καθώς ο επαγγελματικός χώρος θα δεχτεί αρκετές καλές επιρροές και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε δεόντως τις περιστάσεις αν θέλετε να υπάρξει αξιόλογη πρόοδος στην δουλειά σας. Συνειδητοποιήσετε ότι θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε κάποια προετοιμασία, που θα σας φέρει την επιτυχία αργότερα. Να είστε προσεκτικοί σε πιθανές εξαπατήσεις σε οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές που θα κάνετε και μην δείξετε περισσότερη γενναιοδωρία απ’ ότι πρέπει σε φιλικά πρόσωπα, ακόμα και αν κρίνετε ότι μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλά θα κάνετε να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας. Θα υπάρξουν σημαντικές προεκτάσεις στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και στον οικονομικό σας τομέα. Στις 17 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και ορισμένες συναλλαγές θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή, για να μην πέσετε θύμα εξαπατήσεων. Αποφύγετε να ρισκάρετε οικονομικά για να μη βρεθείτε αργότερα σε δυσμενή θέση. Ολοκληρώστε τυχόν εκκρεμότητες, πριν έρθει στην επιφάνεια κάποια δύσκολη στον χειρισμό της κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά και το δείχνετε, οπότε μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει και να εισβάλλει στον ψυχικό σας κόσμο. Η κοινωνικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για καινούριες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται στο πρόσωπο κάποιων να βρείτε και ένα νέο συνεργάτη που το μέλλον μαζί του διαγράφεται λαμπρό. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις για να έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε εσείς τις ευκαιρίες που σας ταιριάζουν και όχι αυτές εσάς. Αναπτύξτε τον κύκλο σας και περάστε ίσως τον ωραιότερο μήνα της χρονιάς.

ΙΧΘΥΣ: Εάν δεν ασχοληθείτε με τον εαυτό σας να ξέρετε ότι τα προβλήματα που μπορεί να σας παρουσιαστούν δεν θα είναι ουσιαστικά, αλλά απλά παρενέργειες μιας γενικότερης αδυναμίας τού οργανισμού σας. Οι συνθήκες θα βοηθήσουν να ανακτήσετε γρήγορα τις δυνάμεις σας και να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες. Στις 17 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, κάντε μικρές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο φρέσκοι και έτοιμοι για κατακτήσεις.