Social Icons

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν αναστατώσεις πολλών ειδών γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και βάλτε τάξη στα θέματά σας, ώστε να αποφύγετε μπερδέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να έχετε επιτυχία και να τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, περιορίστε την έπαρση που σας διακρίνει και μην απαιτείται την προσοχή των άλλων.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας μαζί με τη λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επιφυλακτικότητα και η ευελιξία αυτών που λέτε και σε ποιους τα λέτε, θα σας βοηθήσουν σημαντικά ώστε να μην ανατρέψετε φιλίες χρόνων.

ΛΕΩΝ: Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους. Το πρώτο πράγμα που απαιτείτε τις σχέσεις σας είναι η αμεσότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, προσπαθήστε να γίνουν κατανοητά και να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση.

ΖΥΓΟΣ: Η κούραση σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν αρκεί να είστε ευρηματικοί. Ξεκινήστε κάτι καινούριο για να αντικαταστήστε κάτι που χάθηκε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν δυσκολευτείτε στο τέλος θα φτάσετε στο στόχο σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούρια έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και η υγεία σας θα είναι καλή, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα σας υποδείξει τρόπους και μεθόδους για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα.


ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν αντιληφθείτε πως από κάποια άτομα δε βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν.