Social Icons

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να βρείτε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει. Δραστηριοποιηθείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Έστω και με καθυστερήσεις θα έχετε λύσεις ικανοποιητικές και στα πιο δύσκολα. Οι προοπτικές για να πετύχετε περισσότερα θα είναι αρκετές και διαφορετικές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας και αρχίστε να τους υλοποιείτε. Παρόλο που είστε λάτρης των παλιών και καλών συνταγών, θα προχωρήσετε σε ένα νέο εργασιακό κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κλείσετε συμφωνίες. Πλησιάστε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και λύστε τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ: Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, αλλά πρέπει να είστε και κάπως επιφυλακτικοί. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας κάποιο επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναπτύξτε τα επιχειρήματα σας, για να καταλάβουν οι άλλοι τι ζητάτε και τι περιμένετε. Μην ανοιχτείτε συναισθηματικά καθώς η πιθανότητα να απογοητευτείτε θα είναι μεγάλη.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε ευέλικτα και έχοντας κάποια στρατηγική έτοιμη για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μυστικά σχέδια ή συμφωνίες θα έχουν τύχη, μόνο αν έχετε οργανωθεί σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες που θα σας απογοητεύσουν και θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Οι εντάσεις και οι προστριβές στον εργασιακό χώρο θα μειωθούν στο ελάχιστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πραγματοποιείστε επαγγελματικές συναντήσεις, που θα σας επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων χωρίς να σας πιάνει ο συνηθισμένος σας πανικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αυξηθεί κατά πολύ και η γοητεία σας, για να μπορείτε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Άτομα κύρους δείχνουν έτοιμοι να σας στηρίξουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να κάνετε όνειρα και επωφεληθείτε τις ευκαιρίες για να τους δώσετε αληθινή μορφή. Αναμένονται αρκετές αλλαγές που δεν πιστεύατε ότι μπορούσαν να γίνουν.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τον ανταγωνισμό να περάσει μπροστά, ενώ εσείς μένετε πίσω. Ο ρεαλισμός που πρέπει να υιοθετήσετε θα σας υποδείξει ότι χρειάζεται λίγη τόλμη παραπάνω.