Social Icons

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε από ορισμένες συνεργασίες σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτές. Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν. Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαρνηθείτε αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας. Θα  αισθανθείτε πως είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον εαυτό σας σε ανώδυνες διαδρομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε αποδεκτές τις αδυναμίες σας, γιατί το να καταφέρετε τα ακατόρθωτα θα σας γίνει ασήκωτο φορτίο. Για να ελαφρύνετε ψυχολογικά δεχθείτε πως δε γίνεται να περνούν όλα από εσάς.

ΛΕΩΝ: Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας. Εκτιμήστε τον προσωπικό σας χρόνο για να αισθανθείτε αυτάρκεις και ασφαλείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι θέσεις που κρατάτε τον τελευταίο καιρό, σας ωθούν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι διάφορες δραστηριότητες εξάντλησαν την υπομονή σας και θέλετε να απομακρυνθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε το χρόνο να ξετυλίξει από μόνος του τη ροή των γεγονότων και να σας οδηγήσει. Φροντίστε να είστε παρατηρητές σε ότι γίνεται και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν είστε επιφυλακτικοί στις προθέσεις σας, δε θα προδοθείτε στις αλλαγές που θα κάνετε. Εκτιμήστε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των άλλων με μια πιο αντικειμενική ματιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατακτήστε μια καινούρια στρατηγική συμπεριφοράς και διατηρήστε την. Σταματήσετε να μπαινοβγαίνετε στα αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν χρόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας χωρίς να εγκαταλείψετε τις αξίες σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας και με τόλμη όλα μπορούν να επιτευχθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο να αναλάβετε όλες τις αγγαρείες που σας φορτώνουν. Ένα ταξιδάκι, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα.


ΙΧΘΥΣ: Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεται για να ξεκόψετε από το παρελθόν. Η κριτική όσων σας περιβάλλουν, αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο.