Social Icons

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Χαρίστε στον εαυτό σας το προνόμιο να επιλέγετε εσείς για εσάς αυτά που θέλετε και όχι οι άλλοι. Η ψυχική σας δύναμη είναι μεγάλη και μπορεί να γίνει ανατρεπτική όποτε το θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανακαλύψτε τις ανεκπλήρωτες ανάγκες και επιθυμίες σας και παλέψτε να καλύψετε τις περισσότερες. Βάζοντας τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα καταλήξουν ιδιαίτερα εφησυχαστικά για εσάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα ξαφνικά ξεσπάσματα μπορείτε να τα επαναλάβετε μια φορά ακόμα, αλλά μετά όχι. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι υποχρεωμένα να υπομένουν τη συμπεριφορά σας και δεν ευθύνονται για ότι σας συμβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η απογοήτευση που τελευταία ήταν το κυρίαρχο συναίσθημά σας, δίνει τη θέση της σε ευχάριστα και αισιόδοξα συναισθήματα. Θα υπάρξουν άτομα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας και θα τονώσουν την περηφάνια σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε την επανάστασή σας και διεκδικήστε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που δε σας οριοθετούν, αλλά απλώς σας καταπιέζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και να μην εμποδίσετε άλλες αξίες σας να αναπτυχθούν. Τα καινούρια πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σας, σας θυμίζουν πως πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας για να αποδώσουν θετικά οι προσπάθειες του επαγγελματικού σας χώρου. Εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες που θα πάρετε, προσέχοντας τις υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι απερισκεψίες μπορούν προκαλέσουν αναστάτωση ή καθυστέρηση στα σχέδιά σας. Πριν τελειώσει η μέρα θα σας απασχολεί ο οικονομικός τομέας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να επανέλθετε σύντομα στους ρυθμούς που είχατε προγραμματίσει, πριν χαλάσετε το πρόγραμμά σας. Λειτουργήστε πιο συντροφικά ή κάντε τουλάχιστον μια προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προκλήσεις που θα δεχθείτε θα είναι για εσάς ένα ευχάριστο διάλλειμα αλλά και ένας έλεγχος στη σταθερότητα των αποφάσεων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων σας, θα πρέπει να είναι πιο οργανωμένες, για να μη χρειαστεί να ακυρώσετε ότι θα απαιτεί μεγάλη σωματική αντοχή.


ΙΧΘΥΣ: Παρακάμψτε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, μια που συγκεκριμένα άτομα θα δίνουν την υποστήριξή τους, όμως, να μην ξεχάσετε να κάνετε τους απολογισμούς σας.