Social Icons

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας θετικά τη φαντασία σας. Η μέρα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες της τις εκφάνσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σημαντικές αλλαγές που θα έχετε στον ερωτικό τομέα θα σας οδηγήσει σε καλό δρόμο για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φέρνει τα πάνω κάτω στον εργασιακό σας χώρο, ενώ οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμούς που πολλές φορές θα σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάποιες καταστάσεις μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ: Η μέρα είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα εμπόδια που θα προκύψουν δε θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε. Προσπαθήστε να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να δείτε με σύνεση τι ρόλο παίζουν οι άλλοι στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα πρέπει να δουλέψετε με βάση τη λογική για να βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και παράλληλα θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι σκόπιμο να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο όταν θα μπαίνετε στη φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τις περίεργες σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που σας προκαλούν άγχος και κούραση, δίχως εμπλοκές και αψιμαχίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που δε θα είναι της αρεσκείας σας, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να απομονωθείτε για να χαλαρώσετε, καθώς η μέρα δεν προτείνεται για να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ειδικά με τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου.


ΙΧΘΥΣ: Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά περισσότερο θα αλλάξετε τις συντροφιές σας και καινούρια άτομα θα μπουν στη ζωή σας.