Social Icons

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε των έρωτα να μπει τη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες. Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα. Ο ερωτισμός δε θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήματα κληρονομικά θα τακτοποιηθούν ευνοϊκά για εσάς αν δεν είστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάτε και περιμένετε. Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και κοινωνικό σας μέλλον.

ΛΕΩΝ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επικοινωνιακά θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη, για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ: Όταν φτάσετε στο απροχώρητο σε μια συζήτηση, πάρτε τα πράγματα από την αρχή. Κρατήστε τις αποστάσεις σας αν χρειαστεί από προσωπικές θέσεις του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πράξεις που θα κάνετε είναι σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δε συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ένστικτο αλλά και το ψυχικό σας σθένος, σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αρχή της ημέρας ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάζει μια στασιμότητα. Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο θα φέρουν επεκτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σημερινή μέρα θα δοκιμάσει την καριέρα και τις βασικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά συμφέροντα, με προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς. Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, χωρίς να ξεχνάτε να προβάλετε τα κρυφά σας ταλέντα.