Social Icons

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους, με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος. Βγείτε έξω και διασκεδάστε ή καθίστε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά της επιλογής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να πετυχαίνετε με ευκολία αυτά που θέλετε. Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιο τομέα εσείς επιθυμείτε. Είστε δυναμικοί αλλά κάνετε το λάθος να συγχέεται το δυναμισμό με την αντοχή του οργανισμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν είτε είναι μέσα στον κοινωνικό, είτε στον επαγγελματικό χώρο.

ΛΕΩΝ: Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε. Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα και αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που έχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέρα αναπροσαρμογών στις σχέσεις και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ: Οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να βγείτε έξω μαζί τους και να διασκεδάσετε, ώστε να απομακρυνθείτε έστω και για λίγο από το στρες της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα λείψουν οι προβληματισμοί σε ότι θα αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά όσες σχέσεις σας στηρίζονται σε γερές βάσεις, δεν έχουν να κινδυνέψουν από τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εξωτερική σας εικόνα είναι αρκετά γοητευτική, αλλά σίγουρα θα το ρίξετε στις αγορές και στην κούρα ομορφιάς. Εσείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει άμεσα να τις τακτοποιήσετε, εάν θέλετε να έχετε οικονομική βελτίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην μπλοκάρετε τα σχέδια του εργασιακού σας χώρου αλλά βάλτε όλες σας τις δυνάμεις για να υπερνικήσετε εμπόδια και δοκιμασίες.


ΙΧΘΥΣ: Η τύχη στις συνεργασίες σας θα είναι ενισχυμένη, αλλά τα αποτελέσματα φαίνεται πως δε θα είναι τόσο επαρκή για εσάς, ίσως γιατί αυτή τη φορά θα είστε πιο ιδιότροποι από τις άλλες φορές.