Social Icons

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δε σας βοηθάει να φτάσετε στον προορισμό σας. Καταλάβετε τι σας κάνει καλό και τι σας βγάζει εκτός εαυτού, για να ξέρετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε βοηθάτε τον εαυτό σας με το να του στερείτε την προσωπική σας ελευθερία. Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σας άβουλα πιόνια στα χέρια των άλλων και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ψάξετε να βρείτε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν, γιατί είναι προτιμότερο να αφήσετε το χρόνο να αποκαλύψει την αλήθεια χωρίς να υπάρχει η δική σας παρέμβαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να βρείτε τρόπο να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Όσοι από εσάς έχετε αδικηθεί στον εργασιακό σας χώρο θα πάρετε το αίμα σας πίσω.

ΛΕΩΝ: Θα σημειωθούν καινούριες επαγγελματικές εξελίξεις που θα σας ευχαριστήσουν και θα υπάρχουν όλες οι προοπτικές για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα διλήμματα που έχετε θα αρχίσουν να υποχωρούν και θα είστε έτοιμοι να προβείτε σε ουσιαστικές συζητήσεις, διατηρώντας τα όρια και αποφεύγοντας παρανοήσεις στα λεγόμενά σας.

ΖΥΓΟΣ: Πολλά ζητήματα που θα αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους θα πάψουν να είναι αόριστα και θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο οι λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα σημεία που εμφανίζει δυσκολίες η σχέση με το σύντροφό σας και εκεί θα βγει η τάση επιβολής του ενός για τον άλλο, ενώ παράλληλα και οι δυο σας θα θέλετε να διατηρήσετε τον έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις σας, γιατί μόνο έτσι θα φιλοτιμηθούν όλοι και θα αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλλιεργήστε ένα γόνιμο έδαφος βάζοντας μπροστά την ειλικρίνειά σας, ώστε να μην υπάρξουν κακίες ή πικρίες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όπου υπάρχει ένταση, μοιράστε χαμόγελα και θα ανακαλύψετε πως σημειώνετε σημαντική πρόοδο στην καλυτέρευση των σχέσεων σας, είτε είναι επαγγελματικές, είτε συναισθηματικές.


ΙΧΘΥΣ: Εξασφαλίστε ηρεμία, ύπνο και μικρές τακτικές δόσεις ψυχαγωγίας. Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφα εσείς οι ίδιοι.