Social Icons

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να εκφραστείτε χωρίς να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων, δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας. Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν, φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην απελπίζεστε στις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με το σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό, προτιμήστε να αποχωρήσετε αντί να πάρετε ενεργό μέρος. Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές.

ΛΕΩΝ: Εξοπλιστείτε με μέσα και επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο για το δικό σας καλό, όσο και για των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει.

ΖΥΓΟΣ: Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σας σχέση αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Μην αναλύετε τα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δοθείτε στην απόλυτη και χωρίς όρους αγάπη. Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στο βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο και να επεκταθείτε κοινωνικά, για να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση στο χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη φοβηθείτε τα απρόοπτα που θα υπάρξουν, γιατί και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα δε θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους και τους σκοπούς σας και καθώς έχετε αρκετά αναπτυγμένη αντίληψη, θα καταλάβετε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας και να αντιδράσετε άμεσα.


ΙΧΘΥΣ: Δε χρειάζεται να είστε πεισματικά αμετακίνητοι σε όλα, γιατί θα εξοργίσετε άτομα που δε θέλετε και δε θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιουργήσει.