Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2017

Μια χρονιά γεμάτη εκπληκτικά γεγονότα, αγάπη, ταξίδια και επέκταση σας περιμένει, για αυτό ετοιμαστείτε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Το 2017 περιμένει από εσάς να είστε μαχητές και όχι να κάθεστε άπραγοι και να περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους. Θα πάρετε πολύτιμα μαθήματα για τον οικονομικό τομέα και τα
υπάρχοντά σας. Η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία θα οδηγεί σε έξυπνες αποφάσεις, ενώ ο ενθουσιασμός και οι δυνατότητές σας θα σας ωφελήσουν σε όλα.

Η χρονιά ξεκινάει περιμένοντας από εσάς να είστε πιο κοινωνικοί και να εργαστείτε πάνω στις φιλίες σας, ώστε να εντάσσεστε πιο εύκολα στο κλίμα που θα επικρατεί. Τον Ιανουάριο ενισχύστε τους δεσμούς που έχετε με συγκεκριμένα πρόσωπα, δείχνοντας και μοιράζοντας την αγάπη που νιώθετε.

Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου σας φέρνει πιο κοντά με κάποια άτομα και θα έχετε την άνεση να συναντήσετε και νέα πρόσωπα. Επαγγελματικά θα είστε πιο παραγωγικοί και έτοιμοι να αναλάβετε νέες εργασίες, ενώ η σεληνιακή έκλειψη του μήνα θα φέρει οπισθοδρόμηση στα σχέδιά σας.

Το Μάρτιο επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας σχέσεις και βρείτε χρόνο να γίνουν όλα όπως πρέπει για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με προθεσμίες. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, μην είστε υπερβολικοί δραματικοί ή εγωκεντρικοί στην προσπάθειά σας να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Καθώς θα είναι ανάδρομος και ο Ερμής θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία και στις σχέσεις σας.

Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου επιτρέπει διασκελισμούς στην σταδιοδρομία και φέρνει πρόοδο και ευκαιρίες. Με τη σεληνιακή έκλειψη του μήνα διευθετήστε διαφορές με συγγενείς και δώστε τέλος σε ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σας.

Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με ανάδρομο τον Ερμή προγραμματίστε και επανεξετάστε εγκαίρως τα σχέδιά σας. Από τις 10 Οκτωβρίου που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας, θα εμφανιστούν αρκετές ευκαιρίες, δυνατότητες και εμπειρίες, κάνοντάς σας περισσότερο αισιόδοξους και έτοιμους να επεκταθείτε.

Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα νιώθετε πιεσμένοι οικονομικά, για αυτό αναζητήστε υγιείς συμβουλές και αλλάξτε τις συνθήκες που θα επικρατούν στον εργασιακό χώρο. Με σωστές κινήσεις θα ωφεληθείτε μακροπρόθεσμα. Το τελευταίο δεκαήμερο το μήνα που ο Κρόνος θα περάσει στον Αιγόκερω, βελτιώστε την ικανότητα σας να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνείτε με σαφήνεια.

Αποδεχθείτε τον εαυτό σας όπως είναι και μη σας πιάσει κατάθλιψη επειδή μεγαλώνετε. Κάντε εξωτερικές αλλαγές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και ανεβείτε ψυχολογικά με τα θετικά σχόλια που θα εισπράξετε από όσους συναναστρέφεστε. Εμπνευστείτε απ’ όσα βλέπετε γύρω σας και η δημιουργικότητά σας θα βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί.

Αρκετές αλλαγές θα προκύψουν στις προσωπικές σας αξίες, κάνοντας την καθημερινότητά σας να κυλάει πιο εύκολα. Κατανοήστε τι συμβαίνει γύρω σας, αλλά και σε άτομα που γνωρίζετε, αφήνοντας στην άκρη δυσφορία, κατάθλιψη ή εκδίκηση. Πάντα θα υπάρχουν διέξοδοι όταν νιώθετε ότι πνίγεστε, απλά θα πρέπει να είστε παρατηρητικοί για να τις δείτε.

Επικεντρωθείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει περισσότερο και θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες. Μην προσπαθήσετε για κανέναν τρόπο να εντυπωσιάσετε κάποιον που σας υπόσχεται πράγματα που ξέρετε ότι δεν είναι αληθινά. Μην μπείτε στον πειρασμό να αλλάξετε παλιούς φίλους με καινούριους, τη στιγμή που μπορούν να συμβαδίσουν όλοι μαζί.

Δε θα είστε σε θέση να κρύψετε τα αληθινά σας συναισθήματα απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, όσο και αν το προσπαθήσετε. Αφεθείτε λοιπόν στη μαγεία του έρωτα, δείξτε την αγάπη σας σε ανθρώπους που σημαίνουν περισσότερα για εσάς και απολαύστε τη συνέχεια, καθώς η ειλικρίνεια που θα δείξετε θα σας φανερώσει πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν.

Αν χρειάζεστε κάτι απλά ζητήστε το και μην είστε τόσο περήφανοι. Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας και υπάρχουν άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν. Εστιάστε στο μετασχηματισμό της ζωής σας και εργαστείτε πάνω σε αυτό. Επαγγελματικά και προσωπικά μπορείτε να ευνοηθείτε, αφού ευκαιρίες θα υπάρχουν.

Απομακρύνετε από τη ζωή σας πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους που δεν χρειάζεστε πια στη ζωή σας και απλοποιήστε τα πάντα. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις και διασκεδάστε. Αν δεν έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες μαθαίνοντας από τους άλλους.

Έχετε αναλάβει ορισμένες ευθύνες και τώρα καλείστε να είστε πιο υπεύθυνοι και να φροντίσετε για την καλή λειτουργία των πραγμάτων. Θυμηθείτε να ασχοληθείτε και με την υγεία σας καθώς η κούραση που θα νιώσετε, θα σας βάλει σε σκέψεις ανησυχίας. Εργαστείτε πάνω σε μακροπρόθεσμα σχέδια με ρεαλισμό και όχι ακροβατώντας στα σύννεφα.

Καινούριο πρόσωπο έρχεται να αναστατώσει το συναισθηματικό σας κόσμο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί να μη σας λέει τα πάντα για τη ζωή του. Μην παρασυρθείτε σε πειρασμούς αν καταπατάτε τις αρχές σας, ειδικά όσοι από εσάς είστε ήδη δεσμευμένοι γιατί θα κινδυνέψετε να χάσετε μια αξιόλογη σχέση για μια περιπέτεια που ίσως να μην αξίζει.


Το παρελθόν επιστρέφει και θέλει να πάρει θέση στο παρόν σας. Απελευθερώστε τους σκελετούς από τη ντουλάπας σας και προχωρήστε μπροστά. Συναισθήματα όπως κατάθλιψη και ενοχές, μόνο κακό θα σας κάνουν. Ενεργοποιήστε τα μελλοντικά σας όνειρα και ανακτήστε την εμπιστοσύνη σας για να σημειώσετε πρόοδο. Προσεγγίστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και κάντε ένα βήμα παραπέρα.

Κρατήστε τον εαυτό σας απασχολημένο για να παραμείνετε παραγωγικοί. Επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας και βγάλτε από πάνω σας σκιές που σας κυνηγούν. Θυμηθείτε πως ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας και μπορείτε να φύγετε από το παρασκήνιο και να περάσετε στο προσκήνιο. Να είστε ενθουσιώδεις με τι ευκαιρίες που θα προκύψουν και να έχετε πίστη στις δυνάμεις σας.

Επιλέξτε τις ενέργειες και τις κινήσεις σας με σύνεση. Είστε αρκετά δυνατοί να αντιμετωπίσετε τα πάντα και ακόμα και στα δύσκολα μπορείτε να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας. Κάντε το λοιπόν και προετοιμαστείτε για αλλαγές που θα σας φέρουν καταξίωση και αναγνώριση. Βάλτε τις τελευταίες πινελιές στα σχέδιά σας και φορέστε το καλό σας χαμόγελο.

Στο ξεκίνημα του μήνα θα νιώθετε λίγο αβέβαιοι για το αν έχετε καλύψει τα θέματά σας και ενδέχεται να νιώσετε την έλλειψη κάποιου συγκεκριμένου προσώπου που λείπει από τη ζωή σας. Μην παρασύρεστε σε δυσάρεστες σκέψεις που θα σα προκαλέσουν κατάθλιψη, επειδή πια τα βλέπετε όλα με σοβαρότητα. Απολαύστε την εορταστική περίοδο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104117422
2104222828 (fax) /6932232132 (Vodafone)
6989693268(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com