Social Icons

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Κυριακή 6 έως 12/11/16

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης, αφήνοντάς σας να αποτολμήσετε πιο μεγάλα βήματα, που θα βάλουν τις βάσεις για να δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις. Οι εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να παίξουν ανατρεπτικό ρόλο, αλλά θα είναι αρκετά περιορισμένες, ώστε αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο για μια σχέση που δεν προχώρησε, να μπορέσετε να δοκιμάσετε ξανά ή να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα είναι αρκετά ενθαρρυντική και ευνοϊκή σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας, αφού θα σας προσφέρει τέλεια επικοινωνία αλλά ευκαιρίες καινούριων γνωριμιών. Στις 7 με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, οι καλές προϋποθέσεις για πρόοδο που θα δημιουργηθούν ακόμα και στις αντιξοότητες, θα κρατούν την ψυχολογία σας σε τέλεια φόρμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να χάσετε κάποια κιλά, επιχειρήστε το τώρα που θα σας είναι πιο εύκολο, καθώς το έντονο στρες και το άγχος που κουβαλούσατε, θα είναι αισθητά μειωμένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας ξεκινώντας από τη βελτίωση της εμφάνισής σας και απολαύστε το μήνα συντροφιά με άτομα που συμπαθείτε και δε σας ψυχοπλακώνουν. Αφιερώστε το χρόνο σας στην έρευνα των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων, για να μάθετε λεπτομέρειες που μελλοντικά θα σας είναι πολύτιμες. Οργανωθείτε και θέστε σε εφαρμογή πολλά από τα νέα σας σχέδια. Προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε ώστε να μην υπάρχουν πίσω σας εκκρεμότητες που θα σας εμποδίσουν να συνεχίσετε τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια χαρά θα τα καταφέρετε και αυτή τη βδομάδα, αφού δε θα υπάρχει κάτι σημαντικό να ανατρέψει τα σχέδιά σας ή να σας χαλάσει την ψυχολογία. Απεναντίας, όλα θα φαίνονται να δουλεύουν για εσάς και για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν τις τελευταίες ημέρες του μήνα, τολμήστε να βρείτε μια άκρη στις σημαντικές συνομιλίες σας αλλά και στις πιο δύσκολες συνεργασίες σας. Λύστε διεξοδικά θέματα που εκκρεμούν πάνω στη σχέση σας, αλλά από την άλλη δε θα σας αφήσει ανικανοποίητους στο θέμα του έρωτα.

ΛΕΩΝ: Ίσως να είναι κάπως δύσκολο κάποια πρόσωπα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την καρδιά σας, όμως, οι πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώσουν τις μέρες σας. Προσπαθήστε να γίνετε ελκυστικότεροι και κερδίστε τα συναισθήματα του ατόμου που κινεί το ενδιαφέρον σας. Αναζητήστε την καλή ζωή, μια που η διάθεσή σας για φλερτ θα είναι αυξημένη. Δε θα λείψουν από τη ζωή σας οι αισθηματικές κατακτήσεις, αλλά δε θα πρέπει να προχωράτε με αργούς ρυθμούς που θα κουράσουν τους άλλους, μια που δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή με εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 9 με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, το πάθος και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες φαίνεται να κυριεύουν τις επιλογές σας για αυτό φροντίστε να μη φερθείτε εγωκεντρικά. Τα φλερτ και τα ερωτικά καλέσματα θα παίξουν βασικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς η παρουσία σας θα έλξει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Εκμεταλλευτείτε το προβάλλοντας  όσο μπορείτε και με κάθε τρόπο τη γοητεία σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, ήρεμοι και αναζητήστε την αρμονία στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τις συγκυρίες που θα είναι ευνοϊκές για εσάς, θα φέρουν ευχάριστες προοπτικές στο συναισθηματικό σας τομέα. Όσοι είστε αδέσμευτοι, αρπάξτε τις ευκαιρίες και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Εκφράστε στο σύντροφό σας τα συναισθήματά σας και ζήστε μαζί του ευχάριστες στιγμές, χωρίς να σας πιάνουν κτητικές τάσεις που στην πορεία θα σας οδηγήσουν σε εκνευρισμό και κόντρα μεταξύ σας. Αποφύγετε να κλειστείτε στο συναισθηματικό σας κόσμο που περιλαμβάνει μόνο τις αναμνήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξωτερικεύστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για να γίνουν κατανοητά και μην πιστέψετε πως είναι όλοι εναντίον σας. Θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας ώστε να είστε ικανοί να αποδώσετε τα μέγιστα στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάποιες προσφορές που θα σας γίνουν, γιατί ίσως να είναι εφήμερες και χωρίς μέλλον. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα κοινωνικά ζητήματα και θα πρέπει η συμπεριφορά σας να προσαρμοστεί με τις απαιτήσεις του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Η επικοινωνία σας σε γενικές γραμμές, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 12 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και έρχονται προτάσεις για συνεργασίες από φιλικό σας πρόσωπο, αλλά δεν αποκλείεται και μια φιλική σας σχέση να γίνει πιο στενή. Συνιστάται λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια δραστηριότητα που θα αφορά το σπίτι σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο άτομα του περιβάλλοντός σας να εμφανιστούν επιθετικά προς εσάς. Θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, που αν δε συγκρατηθείτε θα δημιουργήσουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 12 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, ο καλύτερός σας εαυτός που θα έρθει στην επιφάνεια, δε θα περάσει απαρατήρητος από το περιβάλλον σας. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τον έρωτα και την αγάπη, κάνοντας ακόμα και σχέδια για ταξίδια. Διατηρήστε το ρομαντισμό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σας. Ανεβαίνει η ερωτική σας διάθεση, προσφέροντας σας απλόχερα αρκετές ευκαιρίες για τη συναισθηματική σας ζωή είτε είστε δεσμευμένοι, είτε είστε αδέσμευτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 9 με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σας, οι επαγγελματικές σας σχέσεις προχωρούν και θα αποδώσουν καρπούς, ενώ θα αυξηθεί η επικοινωνία και η κοινωνικότητά σας. Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει στις συνεργασίες και τις φιλικές σας σχέσεις. Η διάθεσή σας για διασκέδαση με ευχάριστη παρέα θα είναι αυξημένη. Να είστε εγκρατείς σε αυτά που θέλετε να πείτε, καθώς το κλίμα στον οικογενειακό σας κύκλο θα είναι κάπως ανήσυχο και μια λάθος λέξη, θα είναι ικανή να πυροδοτήσει εντάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στις επαγγελματικές σας κινήσεις και να μη διασκορπίσετε την ενέργειά σας, γιατί θα κουραστείτε, θα μπερδευτείτε και θα χάσετε χρόνο. Θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα σας κάνει να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και υποχωρητικοί, κάτι που θα ευνοήσει την προσωπική σας σχέση. Ανήκετε στα δραστήρια άτομα και είναι σίγουρο πως ότι καινούριο μπαίνει στη ζωή σας, σας αναζωογονεί και σας κινεί το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα αυξάνει και τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.