Social Icons

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε στο μέλλον και μην μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ: Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέρφου, κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς, να είστε λιγότερο νευρικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δε θα σχολιαστούν αρνητικά. Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε το νου και το σώμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε τη δύναμη να χειριστείτε την καρδιά σας παράλληλα με τη λογική, ώστε να κοιτάξετε το μέλλον σας παρέα με ένα σύντροφο που θα σας καταλαβαίνει, θα σας στηρίζει και θα νοιάζεται.

ΛΕΩΝ: Περιορίστε τον εγωισμό σας για να γίνετε λίγο περισσότερο ειλικρινής με τον εαυτό σας, ακόμα και αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τίποτα σε εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε το σωστό τρόπο για να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις. Βάλτε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα.

ΖΥΓΟΣ: Η αστάθεια που έχετε τελευταία στην ερωτική σας ζωή, θα βρει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις που θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιλύστε όσο γίνεται πιο σύντομα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, γιατί όσο τα αφήνετε τόσο πιο πολύ θα γίνει το μόνιμο θέμα απασχόλησής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από μια οπτική γωνία περισσότερο φιλική. Ασχοληθείτε με επαγγελματικές σας υποθέσεις που απαιτούν ειδικές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, ακούστε όλες τις πλευρές τι έχουν να σας πουν. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, όμως, μην είστε υπερβολικοί στις εκφράσεις των συναισθημάτων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια.


ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε μόνο με ότι σας αρέσει για να δώσετε χρώμα στην καθημερινή σας ζωή. Μην πείτε πράγματα που δεν έχουν βάση και δεν είστε σίγουροι ότι έχετε αποδείξεις να τα στηρίξετε.