Social Icons

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι κοσμικές επιρροές που θα δέχεστε, θα σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας και ίσως αυτός ο μήνας να είναι ο καλύτερος για τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες φορές κοντινά σας πρόσωπα παρερμηνεύουν τις κινήσεις καλής θέλησης που κάνετε και σας κάνουν να νομίζετε πως είστε καταπιεστικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Μπορεί να μην έχετε την οικονομική άνεση για να απολαμβάνετε όσα θέλετε, αλλά έχετε τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε το σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, μην κρατάτε πράγματα για εσάς και τον κρατάτε έξω.

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο σε συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν αδιαφορούν για εσάς, απλά έχουν άλλες προτεραιότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιδεινώσετε την κατάσταση, επειδή ο σύντροφός σας έχει άγχος για την καριέρα του, γιατί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να αποκατασταθούν οι καλές σας σχέσεις και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγαλύτερο άγχος σας είναι αν ο σύντροφός σας καταλαβαίνει πραγματικά τα συναισθήματά σας, αλλά δε θα έπρεπε να σκάτε τόσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά που έχουν κάποιοι που συναναστρέφεστε, χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση παρά τη λογική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο δοτικοί με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως η αυτοσυγκράτησή σας να είναι η αιτία που νιώθουν ότι είστε απόμακροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα δε σας αφήνουν να εκφράσετε όπως θέλετε την αγάπη σας. Από τη μία οι διαφωνίες θα είναι έντονες και από την άλλη θα υπάρχουν απίστευτες στιγμές πάθους.


ΙΧΘΥΣ: Αποβάλετε το πείσμα που δε θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το δρόμο προς την επιτυχία. Η πίεση που ασκείτε στους γύρω σας θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, γεγονός που δε σας συμφέρει.