Social Icons

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να μη σκορπίζεστε δεξιά και αριστερά, καθώς είναι περίοδος δημιουργικότητας και έργων και απαιτείται αυτοπειθαρχία και τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να διευθετήσετε επειγόντως με διάλογο και όχι με προστριβές τα θέματα που σας απασχολούν ή καταστάσεις που εξακολουθούν να σας κουράζουν και να σας αποσυντονίζουν.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε τις υποθέσεις σας χωρίς να προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις και σύντομα θα έχετε μια σαφή ιδέα για τη θέση που πρέπει να πάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά ζητήματα της ζωής σας καταλαμβάνουν τη μέγιστη προτεραιότητα στη ζωή σας και χρειάζονται έξυπνες στρατηγικές και καινούριους διακανονισμούς.

ΛΕΩΝ: Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και μην αδρανείτε στο να διευθετήσετε πρακτικά θέματα. Εξάλλου, κατακτήσεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας φτιάξουν το κέφι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα υπάρξουν αναποδιές όσο περίεργο και αν σας φαίνεται. Αποφύγετε, λοιπόν, τις υπερβολές, για να έχετε στα χέρια σας τα όπλα που θα σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε χαρά και εργασία, για να μην αφήσετε τις δουλειές σας να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μια που τώρα θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργήστε καινούριους στόχους έχοντας μετρημένη την αισιοδοξία σας, καθώς η αλλαγή κάποιων νοοτροπιών θα σας κάνουν να βρείτε διεξόδους σε ότι σας απασχολούσε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επενδύστε στον εαυτό σας χρόνο, ενέργεια και χρήμα, για να φροντίσετε πιο σωστά τη ζωή σας και να μη γυρνάτε σε πνιγερές καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων, μια που η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και τα εμπόδια ή οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα είναι ασήμαντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιμεληθείτε την εικόνα σας και μην είστε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις καταστάσεων. Παράλληλα δώστε προσοχή στις επαγγελματικές σας διευθετήσεις. 

ΙΧΘΥΣ: Κάποιοι φίλοι από το παρελθόν σας είναι έτοιμοι να σας προτείνουν μια συνεργασία, όμως, πρώτα θα δοκιμαστεί σε φιλικό επίπεδο πριν προχωρήσει.