Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2017

Νέα χρονιά ξεκινάει και έχει πολλά να σας προσφέρει και άλλα τόσα να σας διδάξει. Φροντίστε να είστε επιμελείς μαθητές, με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα, ώστε να δεχθείτε απλόχερα τα οφέλη που φέρνει το 2017. Ακόμα και αν όλα δεν είναι πάντα ρόδινα, μην ξεχνάτε πως μέσα από τις δυσκολίες θα γίνετε πιο δυνατοί.


Ο πρώτος μήνας του χρόνου ζητάει να εστιάσετε σε θέματα αγάπης και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αγαπημένα πρόσωπα του οικογενειακού χώρου που επιζητούν και χρειάζονται την προσοχή και τη βοήθειά σας. Παράλληλα, θα δεχθείτε επιστροφές του παρελθόντος, όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με αυτές.

Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται ανάδρομα, μπερδεύοντας λίγο την επικοινωνία σας αλλά στη συνέχεια θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες.

Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου, σας φέρνει αντιμέτωπους με κακές συνήθειες και ίσως αυτό σας δώσει και το έναυσμα να αποκοπείτε από αυτές.

Το Μάρτιο και μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα είστε απρόθυμοι να συμβιβαστείτε ή να υποκύψετε σε αποφάσεις άλλων. Προσπαθήστε να φανείτε υπομονετικοί και να μην προβείτε σε μεγάλες αλλαγές ή πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Πειθαρχία, σκληρή δουλειά και ευθύνη απέναντι στις υποχρεώσεις σας επιβραβεύονται. Κινηθείτε με τον ίδιο τρόπο και το Μάιο για να αποφύγετε καθυστερήσεις και περιττές δυσκολίες

Από τον Ιούλιο και μέχρι τον Αύγουστο, προσπαθήστε να σταθείτε στα δικά σας πόδια και να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με σοβαρότητα για να μπορέσετε να δείτε τις θετικές προοπτικές. Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου σας ταρακουνάει ώστε να δείτε τι σας δυσαρεστεί και να επικεντρωθείτε στην επιδίωξη νέων στόχων. Βελτιώστε τον επαγγελματικό σας χώρο, εργαστείτε εντατικά για να αναγνωριστούν οι κόποι σας και ολοκληρώστε θέματα που έχουν μείνει μισά.


Με το Δία στο Σκορπιό τον Οκτώβριο, θα έχετε άφθονη έμπνευση και ιδέες. Εκφραστείτε πιο ανοιχτά σε συνεργάτες και αναλύστε τις προοπτικές των σχεδίων σας με σωστό τρόπο και με τις κατάλληλες λέξεις. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν νέες οικονομικές ευκαιρίες, που θα σας προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια. Διοχετεύστε σωστά την ενέργειά σας για να αντιμετωπίσετε ότι προκύψει και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά.

Ασχοληθείτε με τις ευθύνες του σπιτιού και την οικογένειάς σας το Νοέμβριο, για να αποκτήσετε μια πιο υγιή προσωπική ζωή. Πλησιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή το σύντροφο και αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους που ίσως συμβαδίζουν με τις δικές σας.

Το Δεκέμβριο που ο Ερμής θα είναι πάλι σε ανάδρομη πορεία, θα αισθάνεστε να σας πνίγουν οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σε προσωπικό επίπεδο. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς εντάσεις για να απολαύσετε τις γιορτές.

Καθημερινές ασχολίες και δραστηριότητες θα έχουν τον πρώτο ρόλο αυτό το μήνα. Φτιάξτε λίστα με τις προτεραιότητες για να μη νιώσετε πελαγωμένοι. Διατηρώντας τη σειρά δε θα χρονοτριβήσετε στην ολοκλήρωσή τους, αλλά απεναντίας θα ολοκληρώσετε ότι αναλάβετε πιο γρήγορα. Ότι έχετε να κάνετε, πράξτε το τώρα και θα στεφθείτε με επιτυχία.

Φροντίστε για την καλή υγεία του οργανισμού σας, καθώς αρκετά τον έχετε παραμελήσει. Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα χτυπάει καμπανάκι για να σας το θυμίσει και θα πρέπει να μην το αμελήσετε. Δίπλα σας θα βρίσκονται πρόσωπα που σας νοιάζονται και θα σας περιβάλλουν με την αγάπη τους. Αφήστε τους να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν γιατί ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

Η προσωπική σας ζωή θα βρίσκεται σε σύγχυση κι αυτό γιατί έχετε σταματήσει να βάζετε στις αποφάσεις σας και τη λογική και ενεργείτε μόνο με το συναίσθημα. Δεν είναι κακό αλλά υπάρχουν φορές που η σύνεση και η σκέψη μπορεί να προφυλάξει από κακοτοπιές. Εργασιακά μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα, αν μείνετε εστιασμένοι σε έργα που έχετε μπροστά σας.

Να είστε σαφείς στον τρόπο που εκφράζεστε, καθώς με το να λέτε κάτι και άλλα να εννοείτε θα μπερδέψει τόσο τα άτομα που συν εργάζεστε, όσο και όσους συναναστρέφεστε. Αν θέλετε να αναρριχηθείτε επαγγελματικά, επιβάλλετε να έχετε σωστή επικοινωνία. Σε προσωπικό επίπεδο πείτε λόγια αγάπης στα σωστά πρόσωπα και μη μοιράζετε κουβέντες δεξιά κι αριστερά.

Ο μήνας που θα διανύσετε είναι ιδανικός για να εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας και να επιδιώξετε την ολοκλήρωση τους. Βγάλτε προς τα έξω τον καλό σας εαυτό για να κερδίσετε τις εντυπώσεις απέναντι σε συνεργάτες και άτομα κύρους. Ταυτόχρονα να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας, καθώς σημαντικές πωλήσεις, μπορούν να αποδώσουν οφέλη και κέρδη σημαντικά για τη μετέπειτα πορεία σας.

Η εκκίνηση του καλοκαιριού έρχεται με αυξημένη έμπνευση και διάθεση για δουλειά. Ξεκινήστε νέα έργα, ενισχύστε τα με φρέσκιες ιδέες και εργαστείτε όσο μπορείτε πιο ομαδικά. Προσεγγίστε ανθρώπους σε κοινωνικό επίπεδο και εργαστείτε για ην επίτευξη των στόχων σας. Τολμήστε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που σας στηρίζουν.

Μην αφήσετε το χάος που επικρατεί σε προσωπικό επίπεδο να σας εξαντλήσει. Μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας, μάθετε να μη τα θέλετε όλα από τους άλλους και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Σταματώντας να πιέζετε τον εαυτό σας και μόλις χαλαρώσετε, όλα θα ξαναβρούν το δρόμο τους και η ενέργειά σας θα αρχίσει να αυξάνεται. Βρείτε μια πιο υγιή διέξοδο για να εκτονώσετε τα πάθη σας.

Δείξτε πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση και παρατηρητικότητα. Όσους περισσότερους κανόνες βάλετε στον εαυτό σας,  τόσο καλύτερα θα διαχειριστείτε το άγχος και τις ανησυχίες σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται ανάδρομα, κάντε ένα διάλλειμμα από τις κοινωνικές υποχρεώσεις καθώς η επικοινωνία σας θα προσκρούει σε εμπόδια.

Η εκτίμηση που θα δείξατε απέναντι στους συνεργάτες σας, τώρα αποδίδει στο μέγιστο αφού τα έργα σας θα στεφθούν με επιτυχία χάρη στη μεταξύ σας σύμπνοια και ομαδικότητα. Συνεχίστε με αυτούς τους ρυθμούς και όλα θα ρέουν ομαλά, ενώ σημαντικά πράγματα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Το όμορφο κλίμα θα σας ακολουθεί και στον οικογενειακό χώρο.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και δώστε του αυτό που του αξίζει. Μην κάνετε τσιγκουνιές στην υγεία σας και σπατάλες σε καταχρήσεις. Πλησιάστε το σύντροφό σας ή άτομα που αγαπάτε και δείξτε τους πόσο τους υπολογίζετε ή αν τους δίνετε θέση στη ζωή σας. Μακροχρόνιες φιλίες θα αποδειχθούν ιδιαίτερες για εσάς και θα εκτιμηθούν περισσότερο από πριν.

Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα που ταιριάζετε περισσότερο ψυχικά ή πνευματικά. Εκτός του ότι θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας, θα μάθετε πολλά ο ένας από τον άλλον. Αισθανθείτε γαλήνια, ήρεμα και πως όλα βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Κάντε συναλλαγές με άτομα που εμπιστεύεστε για να νιώσετε ασφάλεια και θα σας ανοιχτούν θετικές προοπτικές.

Μην προβληματίζεστε περισσότερο απ’ όσο πρέπει για τον οικονομικό σας τομέα. Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, με σύνεση και λογική θα προσπεραστούν χωρίς να αφήσουν πίσω προβλήματα. Στρέψτε την προσοχή σας στο πως θα κάνετε πιο εύκολη και πιο όμορφη τη ζωή σας και περάστε ήσυχες γιορτές δίνοντας συγχώρεση σε όσους σας απογοήτευσαν τη χρονιά που πέρασε.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104117422
2104222828 (fax) /6932232132 (Vodafone)
6989693268(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com