Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2017

Αλλάζουν οι προοπτικές σας το 2017 και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει ανάπτυξη, εσωτερικές αλλαγές και άπειρες δυνατότητες. Θα έχετε όσα χρειάζεται για να αποκτήσετε ότι θέλετε, οπότε να είστε δυναμικοί και όχι αφελείς. Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας από όσους θα προσπαθήσουν αν επωφεληθούν από εσάς.


Η χρονιά ξεκινάει με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να κινούνται στους Ιχθείς, ωθώντας σας να επιδιώξετε οικονομική σταθερότητα και να αξιοποιήσετε όσο καλύτερα τους πόρους που διαθέτετε. Αυξήστε τα έσοδά σας, συλλέξτε οικονομικές πληροφορίες και αποκτήστε μεγαλύτερη σταθερότητα.

Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου απαιτεί να είστε αφοσιωμένοι απέναντι σε φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, ώστε οι σχέσεις σας να γίνουν πιο υγιείς, ενώ η ηλιακή έκλειψη του μήνα είναι ιδανική για να μοιραστείτε ιδέες, απόψεις, σκέψεις ή να δώσετε και να πάρετε συμβουλές..

Το Μάρτιο η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σα ή να προχωρήσετε σε αλλαγές του προσωπικού σας χώρου. Περάστε περισσότερο χρόνο με τα άτομα της οικογενείας σας και νιώστε πιο κοντά τους. Βέβαια, η Αφροδίτη θα κινείται ανάποδα με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να σας λείπει η διακριτικότητα και τα λόγια που θα πείτε να πληγώσουν άτομα που δεν πρέπει.

Τον Απρίλιο και το Μάιο βάλτε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας και μοιραστείτε συναισθήματα με αγαπημένα πρόσωπα. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο αποδεχόμενοι προσκλήσεις και καλέσματα.

Από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο, πάρτε θέση απέναντι σε τρέχοντα ζητήματα και δεσμευτείτε όπου κρίνεται αναγκαίο. Φροντίστε να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας, αλλά και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν.
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου μέχρι τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, θα προκαλέσει αναστάτωση και δυσκολίες στον τομέα της επικοινωνίας σας, ενώ δε θα λείψουν και οι επιστροφές από άτομα του παρελθόντος.

Η κίνηση του Δία τον Οκτώβριο από το Ζυγό στο Σκορπιό, θα βγάλει προς τα έξω τη φωτεινή σας πλευρά και θα είστε αισιόδοξοι και θετικοί. Μικρές αποδράσεις ή ταξίδια θα σας ευχαριστήσουν και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

Το Δεκέμβριο με τον Κρόνο να περνάει στον Αιγόκερω, θα μπορείτε να εργαστείτε έχοντας πλήρη επίγνωση των πεπραγμένων. Αντιμετωπίστε το παρελθόν και διώξτε ότι σας βαραίνει, αλλά ξεκαθαρίστε και τα κίνητρά σας. Κλείστε τις γιορτές σε ήρεμο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Η χρονιά ξεκινάει θυμίζοντάς σας ότι δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον πλανήτη. Αρχίστε να βλέπετε με καθαρό μυαλό τι συμβαίνει γύρω σας, κρατώντας σε τάξη τις σκέψεις σας. Οι πρώτες μέρες του μήνα χαρακτηρίζονται άστατες, αλλά σύντομα η τάξη αποκαθίσταται. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις ή προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Χαλαρώστε και μη στέκεστε σε ανούσια ζητήματα που καταναλώνουν αρκετό από το χρόνο σας. Διατηρήστε μόνο καταστάσεις που σας εξυπηρετούν και ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας. Χρησιμοποιήστε την κρίση σας για να πάρετε αποφάσεις και όχι για να βγάλετε συμπεράσματα. Γίνετε πιο ευέλικτοι στα εργασιακά σας θέματα και απέναντι στους συνεργάτες σας.

Συζητήστε τις ιδέες και τις προθέσεις σας με άτομα που έχουν τη διάθεση να σας ακούσουν και να σας ωθήσουν σε σωστές κατευθύνσεις. Μη μένετε μακριά από τις επιθυμίες σας και ενισχύεται στη ζωή σας την αβεβαιότητα. Διαχωρίστε τα συναισθήματά σας και αυτά που είναι αληθινά μοιραστείτε τα με ένα πρόσωπο που είναι κοντά σας και νιώθει τα ίδια.

Θα νιώθετε επιρρεπείς και ευαίσθητοι, για αυτό προσπαθήστε να μην αφήσετε κανέναν να σας αναστατώσει. Να είστε ο εαυτός σας και μη δώσετε ψευδείς εντυπώσεις στους γύρω σας γιατί θα απογοητευθείτε. Η έλλειψη ενέργειας που θα νιώθετε θα προέρχεται από τις εσωτερικές σας συγκρούσεις σε θέματα αποφάσεων . Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας σωστά.

Για να γίνετε πραγματικά ευτυχισμένοι αποφασίστε τι είναι αυτό που θέλετε. Η σύγχυση που νιώθετε μπερδεύει το συναισθηματικό σας κόσμο και δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε στη σωστή κατεύθυνση. Εμπνευστείτε από κάτι που σας τραβάει την προσοχή για να δημιουργήσετε κάτι φρέσκο, αλλά και κάτι που θα αντανακλάει τον εαυτό σας.

Το παρελθόν έχει τελειώσει και ήρθε η στιγμή να κάνετε μια νέα αρχή. Οργανωθείτε, βάλτε τάξη στη ζωή σας και βελτιώστε την καθημερινότητά σα. Μόλις μεριμνήσετε σοβαρά θέματα που τρέχουν, εστιάστε σε ότι έχει απομείνει για να το ολοκληρώσετε και αυτό. Ορισμένες από τις ιδέες σας είναι αρκετά καλές για να τις προωθήσετε και να τις συνεχίσετε.

Διαχωρίστε αυτούς που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας κινούμενοι με ειλικρίνεια, από εκείνους που φέρονται βλακωδώς για να το πετύχουν. Η τιμιότητα θα είναι καλύτερη πολιτική για να κρατήσετε αυτό το μήνα τα κεκτημένα σας και να μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Βάλτε σε λειτουργία τις αισθήσεις σας, απολαμβάνοντας για αρχή την ησυχία.

Σκεφτείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις τρέχουσες καταστάσεις κάντε τις απαραίτητες αλλαγές. Έξυπνες κινήσεις  θα σας ωφελήσουν επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά. Επιδιώξτε την ισορροπία σε όλους τους τομείς, αντιμετωπίστε προβλήματα και εκφραστείτε συναισθηματικά.

Δε σας αρέσει να σας εγκλωβίσουν σε τίποτα, καθώς η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για εσάς. Άτομα που σας επιβουλεύονται και στέκονται εμπόδιο στα όνειρά σας, πρέπει να τα απομακρύνετε άμεσα. Κρατήστε όσους επιτρέπουν στα σχέδιά σας να ανθίσουν και δεν προσπαθούν να σας βλάψουν με κανένα τρόπο. Να είστε υπομονετικοί με εκείνους που δε σας ενοχλούν, αλλά έχουν διαφορετική ιδιοσυγκρασία από εσάς.

Θα υπάρχει αφθονία δημιουργικότητας που θα σας κρατήσει απασχολημένους σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Δουλέψτε σκληρά στους στόχους που έχετε θέσει και δείξτε υπευθυνότητα στα σχέδια που έχετε αναλάβει για να δημιουργήσετε τις βάσεις για την επιτυχία. Βεβαιωθείτε πριν κάνετε ορισμένες αλλαγές ότι τις θέλετε, για να μην έχετε πισωγυρίσματα.

Έχετε δυναμώσει αισθητά επαγγελματικά και η καριέρα σας είναι έτοιμη να απογειωθεί. Αποκομίστε νέες εμπειρίες και ισχυροποιήστε τη θέση σας. Φροντίστε να είστε πιο κοινωνικοί με όσους συναναστρέφεστε και να εμπλουτίσετε τον κύκλο σας με νέες επαφές και γνωριμίες. Η αισιοδοξία που θα διατηρήσετε θα κάνει το αδύνατο να γίνει πραγματικότητα.

Κάποιες φορές σε συναισθηματικό επίπεδο οι συγκρούσεις είναι ένας τρόπος να δείχνετε την αγάπη σας, αρκεί να μην το παρακάνετε με γκρίνιες και αποκαρδιωτικά λόγια. Αναγεννήστε σχέσεις που έχουν φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου και δείξτε κατανόηση σε οικογενειακά πρόσωπα. Εάν αμφισβητήσετε τα όνειρά σας μην προβείτε σε αποφάσεις, καθώς θα προκύψει από προσωρινή ανασφάλεια.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104117422
2104222828 (fax) /6932232132 (Vodafone)
6989693268(what’s up)

Site: www.virginialeousi.com