Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2017

Νέα χρονιά ξεκινάει και αυτό που περιμένετε από το 2017 δεν πρόκειται να το στερηθείτε. Έντονες συναισθηματικές σχέσεις ασφάλεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αγάπη και θαλπωρή, είναι μερικά από τα θετικά που θα δεχθείτε φέτος.

Προετοιμαστείτε για αλλαγές μεγάλες και μικρές, μετασχηματισμούς και οργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να σταθείτε ευκολότερα στα πόδια σας.
Η χρονιά που αφήνετε πίσω πολλές φορές σας έκανε να αισθάνεστε ότι τα εμπόδια θα είναι αξεπέραστα και οι προκλήσεις ατελείωτες. Ολοκληρώστε ότι έμεινε μισό και αποκοπείτε από συνήθειες ή καταστάσεις που σας πληγώνουν.

Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και θα αισθανθείτε παροδική μοναξιά μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Πολύ σύντομα θα ξανανιώσετε όμορφα, οπότε μην παρασυρθείτε σε ακραίες συμπεριφορές.

Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα ξυπνήσει θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα και θα πρέπει να διευθετήσετε τρέχοντα ζητήματα που τον αφορούν άμεσα, αλλά και να εξαλείψετε κακές συνήθειες που μειώνουν τα έσοδά σας.

Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης το Μάρτιο θα μειώσει την ενεργητικότητά σας, καθηλώνοντάς σας αμέτοχους απέναντι σε στόχους και φιλοδοξίες. Αυτό το κλίμα θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο, καθώς θα κινούνται ανάδρομα σταδιακά Κρόνος, Ερμής και Πλούτωνας.

Από τον Ιούνιο που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σας μέχρι τον Ιούλιο, θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα έσοδά σας και θα σας δοθούν δυνατότητες για νέες πηγές εισοδήματος. Εξαιρετική άνοδο προσφέρει και η Ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου, οπότε μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου έρχεται να κάνει ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο, απομακρύνοντας από κοντά σας άτομα που σας επιβουλεύονται, σας ζημιώνουν ή ρίχνουν την ψυχολογία σας.

Μετά τι 5 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία μειώνονται και πάλι οι δυσκολίες στην επικοινωνία και θα εκφράζεστε με περισσότερη σαφήνεια και σωστό τρόπο, ενώ η εστίαση σας σε τρέχοντα θέματα δε θα είναι διάσπαρτη.

Από τον Οκτώβριο και μετά οι σχέσεις σας μπαίνουν σε άλλο δρόμο και γίνονται ισχυρότερες. Ομορφύνετε μια υπάρχουσα συναισθηματική σχέση σας ή ξεκινήστε μια νέα οι αδέσμευτοι που θα σας ανεβάσει στα ουράνια.

Μέχρι το Δεκέμβριο να έχετε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας για να έχετε οφέλη στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά και για να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στη λήψη αποφάσεων.

Κινείστε χωρίς να δίνετε σημασία τι χρειάζεστε και πόσο είναι το κόστος, αρκεί να πάρετε αυτό που θέλετε, όμως, επιβάλλετε να είστε προσεκτικοί καθώς τα λόγια σας μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά και να πληγώσουν άτομα που δε φταίνε. Πριν παίξετε με τα συναισθήματα των άλλων σκεφτείτε το αποτέλεσμα των κινήσεών σας και προτιμήστε να φερθείτε με καλοσύνη.

Βάλτε στην άκρη τους φόβους που σας έχουν κατακλύσει αν θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας. Έχετε μία περιπετειώδη πλευρά και πρέπει να την αφήσετε να λάμψει. Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα και διοχετεύστε την ενέργειά σας στις υπέροχες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Έχετε ανάγκη από υποστήριξη και συμβουλές καθώς θέλετε να κάνετε μεγάλα άλματα στη ζωή σας και θα βρείτε άφθονα και τα δύο σε φίλους και συγγενείς. Είναι πρόθυμοι να σας δώσουν τα φώτα τους και να σας βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν γιατί πιστεύουν στις δυνατότητές σας, ίσως παραπάνω απ’ ότι πιστεύετε εσείς τον εαυτό σας.

Κρατήστε την ιδιωτική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μην επιτρέψετε σε άσχετα άτομα να αναμιχθούν. Φερόμενοι παρορμητικά και εμπιστευόμενοι μυστικά σας σε ξένους, θα δημιουργήσετε σχόλια και κουτσομπολιά που δύσκολα θα σταματήσουν. Αφοσιωθείτε στις σχέσεις σας και μέσα από αυτές θα μάθετε να είστε υπομονετικοί.

Ότι θα συμβαίνει αυτό το μήνα δε σημαίνει απαραίτητα πως θα σας αφορά, οπότε μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και ρίχνετε την ψυχολογία σας. Τις στιγμές που θα αισθάνεστε άσχημα, αποτραβηχτείτε και επιστρατεύστε το χιούμορ που θα σας φανεί σωτήριο. Επικεντρωθείτε σε ότι χρειάζεται τη δική σας προσοχή χωρίς παρεμβολές τρίτων.

Αλλαγές έρχονται σε όλους τους τομείς της ζωή σας, όπου οι περισσότερες εκτός από θετικές θα σας φανούν συναρπαστικές. Το ενδεχόμενο αλλαγής πορείας επαγγελματικά ή προσωπικά είναι πολύ πιθανό, όπως και μια φιλία να γίνει κάτι περισσότερο συναισθηματικά. Μη μοιραστείτε προς πολλές κατευθύνσεις, αλλά βάλτε συγκεκριμένους στόχους και προσεγγίστε τους.

Κατανοήστε τι γίνεται πραγματικά γύρω σας και μην προβάλετε την εξυπνάδα σας για να αποδείξετε ότι ξέρετε τα πάντα. Ακόμα και μικρές απογοητεύσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να καταλάβετε ότι από μόνοι σας έχετε δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις που σας δυσαρέστησαν. Προτιμήστε τη σιωπή απ’ το να εκφραστείτε άσχημα απέναντι στους άλλους.

Με αυξημένη διάθεση για ρομαντισμό, συναίσθημα και ερωτικά παιχνίδια, οι γύρω σας δύσκολα θα σας αντισταθούν. Από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα κάνετε κάτι παροδικό ή θα δεσμευτείτε με μια σταθερή σχέση. Κάντε σχέδια που θα βελτιώσουν την προσωπική σας ζωή και καθημερινότητα και ταυτόχρονα πάρτε το χρόνο που χρειάζεται για να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά.

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου έρχεται με ταξιδιάρικο πνεύμα και σας παροτρύνει να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και γενικά να αλλάξετε παραστάσεις. Αποδεχθείτε κοινωνικά καλέσματα και αναπτύξτε τον κύκλο σας για να ωφεληθείτε και επαγγελματικά μακροπρόθεσμα.

Αφήστε στην άκρη αμφιβολίες και φοβίες απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάτε. Ανοίξτε την καρδιά σας και δώστε μια ευκαιρία στην αγάπη που σας χτυπάει την πόρτα. Το ταίρι που έχετε διαλέξει ή που θα συναντήσετε τώρα οι ελεύθεροι, είναι το ιδανικό για εσάς και δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Διασκεδάστε και περάστε ευχάριστα το χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Αντί να σπαταλάτε ενέργεια και χρόνο  για να ανησυχείτε για τα πάντα, ηρεμήστε και κινηθείτε ένα βήμα τη φορά σε ότι θέλετε να πράξετε. Κρατήστε τον εαυτό σας απασχολημένο πάνω σε σχέδια που έχετε βάλει ήδη μπροστά και επεκτείνετε τις γνωριμίες σας. Κάντε παρέα με άτομα που σας υπολογίζουν και εκτιμούν την προσωπικότητά σας .

Ολοκληρώστε όσο μπορείτε πιο γρήγορα τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και κλείστε εκκρεμότητες που δε χρειάζεται να σας ακολουθήσουν και την επόμενη χρονιά. Περάστε τον περισσότερο μήνα συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Κάντε τις αγορές σας και προετοιμαστείτε για τις γιορτές.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104117422
2104222828 (fax) /6932232132 (Vodafone)
6989693268(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com