Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ 2017

Επέκταση και ευκαιρίες εργασίας υπόσχεται το 2017 για εσάς, με αρκετή ελευθερία κινήσεων που θα διαρκέσει και στο μέλλον χωρίς να κάμπτεται η ανεξαρτησία σας. Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας και θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας για να βρείτε τους σωστούς τρόπους να επιτύχετε τα «θέλω» σας.


Ο πρώτος μήνας του χρόνου ζητάει από εσάς να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα σε όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή σας και να μην παραπλανηθείτε για να φέρετε πιο εύκολα σε πέρας οτιδήποτε προκύψει τους υπόλοιπους μήνες.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου φέρνει αλλαγές στην προσωπική ζωή και το σπίτι σας. Επιλύστε διαφορές με ηρεμία για να βρείτε λύσεις που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.

Το Μάρτιο ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και θα μπορείτε να εστιάσετε σε αυτά που θέλετε και να ξεκινήσετε μία νέα πορεία. Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα μέχρι τα μέσα Απριλίου και σε αυτό τα διάστημα, θα δείτε θέματα του παρελθόντος να επανεμφανίζονται και να ζητούν από εσάς να τα αντιμετωπίσετε άμεσα. Λίγο πριν ορθοδρομήσει θα ξεκινήσει και ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του, δυσκολεύοντας τις κινήσεις σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιεστικά και αγχωτικά. Όμως, θα σας βγει σε καλό καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε σωστά ότι πρώτα είχατε κάνει λάθος και από το Μάιο που αρχίζει να ελαφραίνει το κλίμα γύρω σας θα είστε στο σωστό δρόμο.

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι πιο ευνοϊκό σε θέματα σχέσεων, καθώς θα δώσετε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι να είστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο μια επισημοποίησης και οι ελεύθεροι σε προτάσεις δέσμευσης. Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, αλλά και τις σχέσεις με όσους συναναστρέφεστε. 

Από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τον Αύγουστο που πραγματοποιείται Ηλιακή έκλειψη, ασχοληθείτε περισσότερο με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και τακτοποιήστε εκκρεμότητες με παιδιά και ηλικιωμένα άτομα.
Η Σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου επηρεάζει αισθητά τον τομέα της καριέρας σας και το αποτέλεσμα θα κριθεί από τις μέχρι τώρα κινήσεις σας. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά και εντατικά θα καρπωθείτε την επιτυχία, ενώ αν όχι θα υποστείτε αποτυχίες και καθυστερήσεις.

Από τον Οκτώβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς, προσπαθήστε να κάνετε τον εργασιακό σας χώρο πιο ευχάριστο, επικεντρωθείτε σε νέες ιδέες, σχέδια και στόχους και γίνετε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, εντυπωσιάζοντας συνεργάτες και άτομα κύρους.

Η καριέρα σας αρχίζει με καλές προοπτικές κέρδους και καθώς οι επαφές που θα κάνετε θα είναι θετικές θα δείτε έσοδα από πηγές που δε γνωρίζατε. Θα είστε αρκετά απασχολημένοι με τα εργασιακά θέματα, όμως, μην ξεχάσετε πως στη ζωή σας έχετε και τη ρομαντική σας πλευρά που ζητάει την προσοχή σας. Αφεθείτε στον έρωτα και πλημμυρίστε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Η οικονομική ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εσάς, για αυτό αν επιλέξετε αλλαγή καριέρας ή μια δεύτερη δουλειά που θα αυξήσει τα εισοδήματά σας θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Μελετήστε τα επόμενα βήματά σας ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το που οδεύετε. Καθώς θα μειώνονται οι πιέσεις, θα μπορείτε να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε ότι διαλέξετε.

Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από ανεπιθύμητα βλέμματα και άτομα και μην επιτρέψετε να εισβάλλουν και να πάρουν θέση στις αποφάσεις σας. Κρατήστε φυλαγμένα μυστικά από πρόσωπα που δε γνωρίζετε, άρα δεν είναι και της εμπιστοσύνης σας για να μη βοηθήσετε άθελά σας να σας βλάψουν. Διατηρήστε το όνομά σας καθαρό και μη δεχθείτε προτάσεις που κρύβουν παγίδες.


Έχετε αποκομίσει αρκετές εμπειρίες μέχρι στιγμής και νιώθετε έτοιμοι να πλησιάσετε όσους σας έχουν ανάγκη και να τους βοηθήσετε. Εκμεταλλευτείτε σωστά τα ταλέντα σας και τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Απλά μην πάρετε αποφάσεις οριστικές εφόσον δεν είστε ακόμα βέβαιοι για την επιτυχία.

Πριν αποκαλύψετε τις κινήσεις σας, ψάξτε πόσο αξιόπιστες είναι οι πηγές σας. Θα είναι άδικο από βιασύνη να χάσετε τον έλεγχο σε ότι έχετε φτιάξει μέχρι τώρα. Δεν είναι κακό να δείξετε αυστηρότητα σε επαγγελματικά θέματα, αλλά απεναντίας κρίνεται απαραίτητο για να κερδίσετε την ε μπιστοσύνη των συνεργατών σας.

Αυξάνεται κατακόρυφα η τύχη σας και μαζί και η ενέργειά σας. Το πρώτο μισό του μήνα ενδείκνυται για να προωθήσετε σχέδια και στόχους, να κάνετε επαφές και συναντήσεις και να παράγετε έργο. Το υπόλοιπο μισό εστιάστε στην προσωπική σας ζωή  που έχετε παραμελήσει και αποτραβηχτείτε από τα εργασιακά σας θέματα όσο βέβαια σας είναι εφικτό.

Προχωρήστε σε θετικές αλλαγές και ενισχύστε τους τομείς της ζωής σας όπου χρειάζεται. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας και περάστε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Διευθετήστε θέματα σχέσεων που έχουν προκύψει τους προηγούμενους μήνες και σας έφεραν σε δύσκολη θέση.

Επικοινωνήστε με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου και ακούστε τι έχουν να σας πουν. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι σημαντικές για αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας. Καταπολεμήστε  πείσματα και εγωισμούς όταν δε γίνονται όλα με το δικό σας τρόπο και θα βγείτε κερδισμένοι.

Δεχθείτε συμβουλές από πρόσωπα που σας στηρίζουν και σας προστατεύουν με κάθε ευκαιρία. Εκπληρώστε τις προσωπικές σας ανάγκες για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Κάντε πιο ζεστές τις σχέσεις σας, ειδικά όσες σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Δεχθείτε κοινωνικά καλέσματα, συναντήστε νέους ανθρώπους και αποκτήστε καινούριους φίλους.

Αναθέστε εργασίες σε συνεργάτες και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας για να απελευθερώσετε χρόνο για την προσωπική σας ζωή. Εστιάστε την προσοχή σας σε καθημερινές ασχολίες και τακτοποιήστε θέματα που είχαν μείνει στο χρονοντούλαπο. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα αποζητούν τη συντροφιά σας.

Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και ελαφρύνετε το κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας απαιτεί να εργαστείτε σκληρά και υπεύθυνα, αν θέλετε να έχετε οφέλη αντί για προβλήματα. Μελετήστε τις κινήσεις σας και κάντε σωστούς προγραμματισμούς.

Ρομαντικός και γεμάτος συναίσθημα προμηνύεται να είναι για εσάς ο τελευταίος μήνας του χρόνου. Επωφεληθείτε τις μέρες για να βρεθείτε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε και σας έχουν λείψει. Η αγάπη που θα νιώσετε και θα πάρετε θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα ομορφύνει τη διάθεσή σας.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104117422
2104222828 (fax) /6932232132 (Vodafone)
6989693268 (what’s up)

Site: www.virginialeousi.com