Social Icons

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Κυριακή 20 έως 26/11/16

ΚΡΙΟΣ: Η ικανότητά σας να αψηφάτε τους κινδύνους θα είναι αυξημένη, από την άλλη όμως, θα σας κάνει αρκετά βιαστικούς, ανυπόμονους και νευρικούς, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με το σύντροφό σας. Στις 22 με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, οι ευκαιρίες για να κάνετε τη ζωή σας πιο συναρπαστική θα υπάρχουν είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, όμως, κάποιες στιγμές οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν νευρικούς και εριστικούς και θα πρέπει να το πολεμήσετε, για να μην φέρετε ρήξη στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κυμαίνονται σε αρκετά καλό επίπεδο, ενώ κάποια αισθηματική σας σχέση που θα αναπτύσσεται θα σας προβληματίσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα σας επιτρέψει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Ενδέχεται να προκληθούν κάποιες προστριβές και να πιστεύετε πως ο σύντροφός σας, σας κρύβει κάποια σημαντικά πράγματα. Αντί να χάνετε χρόνο με ανούσιες και αβάσιμες σκέψεις, εάν θέλετε να μην οδηγήσετε το δεσμό σας στο τέλος, προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά μην αναλώνεστε μόνο εκεί, αφού πρέπει να βρείτε χρόνο για να τον περάσετε μαζί με το ταίρι σας και να χαρείτε τον έρωτα. Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι, ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, εμφανιστείτε γοητευτικότεροι και κάποιο άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον σας, θα σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και αρχίστε να καταστρώνετε ή να επιταχύνετε την εξόρμησή σας. Κινηθείτε δυναμικά και αισιόδοξα, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά, για να νιώσετε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 24 με το Δία σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, το παρασκήνιο που θα υπάρχει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, θα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη σας προδώσουν οι ίδιες οι κινήσεις ή οι αποφάσεις σας. Υποστηρίξτε με ότι μέσο διαθέτετε τις θέσεις σας για να πείσετε τους συνεργάτες, αλλά και τους ανώτερους σας. Θα πρέπει να φροντίσετε να είστε όσο περισσότερο μπορείτε μεθοδικοί στις εργασίες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, για να μην επιτρέψετε σε κανέναν να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας ή την αξία σας.

ΛΕΩΝ: Τα εμπόδια στις επαγγελματικές σας επαφές, αλλά και γενικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, δε θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα. Κρύβονται αρκετές εξαπατήσεις και προβληματικές συνεργασίες που θα  βγουν στην επιφάνεια. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε, θέτοντας τον εαυτό σας σε κινδύνους, υπερβολές και καταχρήσεις, που θα ρίξουν ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία σας. Αξιοποιήστε τη μέρα παρέα με το σύντροφό σας και μακριά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, για να δεχθείτε μικρές και μεγάλες απολαύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συναισθηματικές κατακτήσεις δε θα λείψουν, και δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε. Η ευαισθησία σας θα αγγίξει κόκκινο και επειδή η σκέψη και η κρίση σας δε θα είναι καθαρή, αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά και προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους. Οι μνήμες και οι εμπειρίες του παρελθόντος θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Η λειτουργία των σχέσεών σας και η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα είναι ιδανική.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα για να αποφύγετε τις παγίδες και τα λάθη που θα δημιουργηθούν και μην κάνετε ανοίγματα ή επεκτατικές κινήσεις, χωρίς να έχετε τις απαραίτητες βάσεις για να ξεκινήσετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τις ελλείψεις στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ παράλληλα θα καλυτερέψει και η ψυχολογική σας κατάσταση. Περιορίστε τον καταναλωτισμό σας και μην πιέσετε καταστάσεις, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν και να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σωρεία υποθέσεων, εκκρεμοτήτων και ευθυνών που έχετε αναλάβει τους τελευταίους μήνες, έχουν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής σας και κατά συνέπεια και τα νεύρα σας. Προσπαθήστε να καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό που δε θα μεγαλώνει το άγχος σας, αλλά θα σας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να πείσετε τους συνεργάτες σας, ότι τα σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν και να πετύχουν. Μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα τους προσεγγίσετε, αλλά και γενικά στον τρόπο που θα εκφραστείτε μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αναμνήσεις σας θα επιστρατευθούν και θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες υπόλοιπες σχέσεις σας. Θα παρατηρηθεί ξανά μια αλλαγή στο κλίμα και δε θα πρέπει να αφήσετε τις ραγδαίες εξελίξεις, να σας κάνουν αντικείμενο της τύχης και των συμπτώσεων, γιατί αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και την κρίσιμη στιγμή δε θα βρεθεί κανείς δίπλα σας για να σας βοηθήσει. Στις 26 με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, η συναρπαστική σας προσωπικότητα θα λειτουργεί για το συμφέρον σας. Δε θα είναι καθόλου παράξενο αν ερωτευθείτε με την πρώτη ματιά ή αν αποφασίσετε να κάνετε σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η στάση σας θα παίξει αρνητικό ρόλο σε κάποια σχέση σας, ενώ δε θα είναι τόσο εύκολο να ξεπεράσετε τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με το σύντροφό σας. Η τάση που θα σας πιάσει να ενθουσιάζεστε με κάθετι νέο και ασυνήθιστο, από ένα σημείο και μετά θα είναι επικίνδυνο. Η ισχυρή έλξη που θα νιώσετε προς τη  περιπέτεια και τις κατακτήσεις, θα σας ωθήσει κάποιες φορές σε ακραίες καταστάσεις, κάνοντάς σας να αναζητάτε περισσότερες συγκινήσεις και ελεύθερες σχέσεις ή να εκφράζετε περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας κατανοώντας καλύτερα τα συναισθήματά σας και θα αποκτήσετε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και σταθεροποίηση της συναισθηματικής σας ζωής. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να ανακαλύψετε άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που δε σας αφήνει αδιάφορους και η σχέση σας να γίνει στενότερη, ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται πως τώρα θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν στη σχέση με το σύντροφό σας. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, απολαύστε τη ζωή και κερδίστε τις καρδιές των άλλων.


ΙΧΘΥΣ: Στις 20 με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους Ιχθύς, μην αμελήσετε να είστε συνεπείς απέναντι στα άτομα που αγαπάτε, καθώς τιμωρείται η ασυνέπεια και θα σας έρθουν δυσάρεστες εκπλήξεις αν δεν είστε προσεκτικοί. Περισσότερο θα χτυπήσει τις μόνιμες σχέσεις σας, κάνοντάς τις να έχουν περισσότερες απαιτήσεις, κάτι που θα σας γεμίσει ανησυχία και αρκετά νεύρα, ενώ παράλληλα θα έχετε και ένα λόγο παραπάνω για να νιώθετε άβολα. Είστε έτοιμοι να δείτε και από μια άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά.