Social Icons

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καταναλώνουν το χρόνο σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο. Μην κοντράρεστε με ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε όσες προσπάθειες και να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τον ένα και μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, γιατί ο πραγματικός σύντροφος της ζωής σας είναι ήδη μπροστά σας και περιμένει τη δική σας κίνηση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή το άγχος και ο εκνευρισμός οδηγούν σε λάθος τακτική, προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Αναζητήστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες και μη ρίχνετε ευθύνες μόνο στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αγνοείτε όσα σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και τα άτομα που σας αγαπούν. Διατηρείστε τις αναγκαίες ισορροπίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Οργανώστε τη μέρα σας και μην επιτρέπετε αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Εάν δε σταματήσετε να φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, πολύ σύντομα θα μείνετε μόνοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη θεωρείτε δεδομένες υποχωρήσεις που γίνονται από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Πρώτα ξεκαθαρίστε τι ζητάτε και θέλετε πραγματικά από μία σχέση και μετά προσπαθήστε να το βρείτε.

ΖΥΓΟΣ: Ότι δε σας ικανοποιεί στη ζωή σας, τολμήστε να το αντικαταστήσετε, γιατί οι αλλαγές θα σας αναζωογονήσουν. Πείτε ευθέως αυτά που θέλετε να πείτε χωρίς να θίξετε υπολήψεις και μην κινείστε παρασκηνιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τα επαγγελματικά σας σχέδια πραγματικότητα, αφού πρώτα παρακάμψετε κάποιες πρακτικές δυσκολίες. Για να αποδείξει ο χρόνος την αθωότητά σας, φροντίστε να είστε καθαροί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας βοηθήσουν με καινούριες γνωριμίες. Εμπλουτίστε την ερωτική σας ζωή με εκπλήξεις και απολαύστε την.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Διαμεσολαβήστε αν περνάει από το χέρι σας σε μια κρίση που περνά φιλικό σας ζευγάρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε κάποιες αναστολές που έχετε και δε σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε.


ΙΧΘΥΣ: Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας, κουράζουν τους άλλους. Διαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις που σας κουράζουν πριν φτάσετε στα άκρα.