Social Icons

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες που επικρατούν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σχέδια, τις σχέσεις σας και πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας για να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σας βοηθάει να προχωρήσετε σε κατακτήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, παρόλο που η μεγαλύτερη εύνοια θα είναι στο συναισθηματικό σας τομέα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα που είστε πιο τυχεροί, δοκιμάστε την τύχη σας βάζοντας κάποιους στόχους, για να μπορέσετε να κινηθείτε σταθερά, οργανωμένα χωρίς να οδηγηθείτε σε υπερβολές που θα φέρουν χάσιμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαχθείτε από τα περιττά βάρη, ανοίξτε νέους δρόμους στο δημιουργικό σας πνεύμα και πάνω απ’ όλα φροντίστε να ακούτε την καρδιά σας.

ΛΕΩΝ: Να είστε προνοητικοί σε ότι θα αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένοι και να μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας σε ανούσια πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και μετριάστε όσο μπορείτε τα ελαττώματά που άτομα εμπιστοσύνης θα σας βοηθήσουν να τα εντοπίσετε.

ΖΥΓΟΣ: Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μπορείτε να πετύχετε πολλά, χωρίς να χρειαστεί να στριμώξετε κάποιους, αν και είναι απαραίτητο να συζητήσετε για όλα τα κακώς κείμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε κυριαρχικά παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας και προτιμήστε να ζυγίσετε και να εντοπίσετε εκείνα τα σημεία που δημιουργούν καθυστερήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο πιο πολύ γνωρίζετε τον εαυτό σας, τόσο πιο πολύ γίνεστε δημιουργικοί και αγαπάτε τη ζωή. Το περιβάλλον θα δείξει την πρόοδό σας και η ερωτική σας ζωή θα γίνει πλέον σημαντική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά θα διευθετηθούν, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σας και οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν, ώστε να κάνετε τις επιλογές σας και να ξέρετε που αξίζει να επενδύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεχθείτε το πνεύμα ανανέωσης τηρώντας το μέτρο και χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα στο περιβάλλον σας, καθώς η περίοδος είναι μεταβατική, αλλά ευχάριστη.


ΙΧΘΥΣ: Επειδή θα διαπιστώσετε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό, μην τρομοκρατηθείτε με τις αλλαγές που θα υπάρχουν παντού, είτε τις αποφασίζετε εσείς, είτε άλλοι.