Social Icons

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Κυριακή 13 έως 19/11/16

ΚΡΙΟΣ: Στις 15 με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη, αναπτύξτε τις ιδέες που έχετε και προβείτε σε οικονομικές δοσοληψίες που θα επηρεάσουν θετικά την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων. Αποδεχθείτε με θάρρος και γενναιότητα καταστάσεις που δε σας αρέσουν ιδιαίτερα και κάντε την αναδιοργάνωση που απαιτείται. Η τύχη είναι μαζί σας για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας τομέα, για να αξιοποιήσετε μια σχέση αγάπης που είναι στα σκαριά ή για να αναθερμάνετε μια παλιά που έχει μείνει αδρανής.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η έλξη που θα νιώσετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη και σταδιοδρομία, θα σας ωθήσουν να απαιτήσετε την αναγνώριση και το σεβασμό. Με την Πανσέληνο στις 14 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού, ίσως να υπάρχουν κάποιοι που επιβουλεύονται τη θέση σας, αλλά σκεπτόμενοι σωστά και τοποθετώντας τα χρήματά σας εκεί που πραγματικά έχετε ανάγκη, θα πετύχετε κάθε στόχο σας. Προβάλετε στους συνεργάτες σας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας και εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας, φροντίζοντας ταυτόχρονα και τα προσωπικά σας συμφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η δημιουργικότητα και η θετική σκέψη που είναι τα ατού σας, θα σας βοηθήσει να βγείτε από όποια αδιέξοδα υπήρχαν ή υπάρχουν στη ζωή σας. Εάν είστε εδώ και καιρό σε αναζήτηση συντρόφου, οι περιστάσεις σας ευνοούν. Τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, θα σας κάνουν πιο ευχάριστους και ελκυστικούς, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε ελεύθερα για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναπτύσσεται το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και η διαισθητική σας ικανότητα να λέτε τις κατάλληλες λέξεις την κατάλληλη ώρα, λειτουργεί θετικά για την πορεία της σχέσης σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις καθώς κάποιες μικρές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο και θα τις κουβαλάτε μαζί σας, ενδέχεται να σας κάνουν να χάσετε προσωρινά την ψυχραιμία σας και να κάνετε πράξεις που αργότερα θα μετανιώσετε.

ΛΕΩΝ: Η συναισθηματική σας ζωή θα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο χαλαρά. Όλη η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση, όποια στιγμή θα κρίνετε ότι την χρειάζεστε και επειδή θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας από ποτέ, θα τον προβάλλετε άθελά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να κερδίζετε την εκτίμηση των εκπροσώπων του αντίθετου φύλλου. Προς το τέλος της μέρας οι ευαισθησίες σας θα αυξηθούν σημαντικά, κάνοντάς σας να αναζητάτε σιγουριά και κάλυψη στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε και επιζητάτε, η σχέση σας θα πάψει να είναι χλιαρή και γι’ αυτό δε θα έχετε λόγο να παραπονεθείτε. Θα αυξηθεί η γοητεία σας και θα φέρει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, αλλά παράλληλα θα πρέπει να προσέχετε το χειρισμό των χρημάτων σας. Οπλιστείτε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να βάλετε μπροστά και τους πιο δύσκολους στόχους σας. Θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και να βάλετε νέες βάσεις, που θα σας είναι πιο προσοδοφόρες.

ΖΥΓΟΣ: Εκτιμήστε σωστά τις καταστάσεις και τα λεγόμενα των άλλων, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη των άλλων, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές πληροφορίες. Μην επιτρέψετε στην ισχυρογνωμοσύνη και στον παρορμητισμό σας να γίνει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Θα προκληθούν κάποιες οικονομικές απώλειες και καλό είναι να προσέξετε τις κινήσεις σας, καθώς δε θα είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα καινούριο χτύπημα. Πρέπει άμεσα να κάνετε ριζικές αλλαγές, για να διορθώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τα λάθη που υπήρξαν στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 14 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να κρατάτε τα προσχήματα μια που οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι ικανές να προκαλέσουν έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν, αλλά εάν δεν εννοείτε να καταλάβετε τα εμφανές θα απομακρυνθούν και δε θα έχουν άδικο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαλαρώστε και θα διαπιστώσετε πως και ο χώρος και τα άτομα που συνεργάζονται μαζί σας θα σας είναι ευχάριστα και τα συναισθήματά σας θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο και θα θελήσετε να προσφέρετε για κοινούς στόχους. Έρχονται στην επιφάνεια αισθήματα που είχατε καταπιέσει γιατί δεν είχαν βρει αποδέκτες και πολλά πρέπει. Κρίνετε, συγκρίνετε και αποφασίστε για τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας χωρίς να βιαστείτε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τολμηρές αποφάσεις, ούτε για να επιφέρετε ρήξη στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας αφυπνίσει για να διορθώσετε ή να προλάβετε γεγονότα που δε θα σας είναι ευχάριστα. Προσπαθήστε να επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά με τους άλλους, γιατί το να μην ενοχλείτε δε φτάνει. Χρειάζεται να γίνεται πιο τρυφεροί με τους άλλους, να τους εκπέμπετε τη ζεστασιά που έτσι κι αλλιώς δε σας λείπει και να αναδύεται τόσο από τις πράξεις, όσο και από τα λόγια σας. Μάλλον η μέρα θα παίζει με την ψυχολογία και το ενδεχόμενο να πάθετε νευρική κόπωση θα είναι υψηλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ότι μπορείτε να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και να τονώσετε το ηθικό σας, όμως, μην ξεχνάτε να ασχολείστε πιο συχνά με την υγεία σας. Το να μην πανικοβάλλεστε και να είστε προσεκτικοί είναι ίσως το πιο σημαντικό. Η παρουσία σας στον εργασιακό χώρο θα γίνει αρκετά έντονη, όμως, δε θα πρέπει για κανένα λόγο να γίνει επιβλητική. Απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις που σας φθείρουν, αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες και στις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους, για να μην κινδυνέψουν τα εισοδήματά σας.


ΙΧΘΥΣ: Παλέψτε με θεμιτά μέσα για να επικρατήσετε στις δυσκολίες ή στα προβλήματα που θα προκύψουν και να βγείτε νικητές, χωρίς να χάσετε κάτι στο οποίο είχατε επενδύσει. Οι υπερβολές κάπου ανήκουν, αλλά σίγουρα όχι σε εσάς. Στις 19 με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, συνυπάρξτε και συνεργαστείτε με άτομα που έχουν σταθερή βάση για να ωφεληθείτε. Ακούστε τους άλλους τι έχουν να σας πουν και ασχοληθείτε εντονότερα με τον οικονομικό σας τομέα, ειδικότερα με τα έσοδά σας.