Social Icons

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα δίνει λύσεις. Η επικοινωνία θα αποδειχθεί πολύτιμη.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε ανασφάλειες και φόβο. Εάν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο «γήινα», γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε πως άξιζε τον κόπο. Εάν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι διαφορετικές, δε σημαίνει πως πρέπει να είστε εριστικοί.

ΛΕΩΝ: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, για να μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα να στρέφονται υπέρ σας. Μη στηριχτείτε σε καταστάσεις ριψοκίνδυνες που θα χαλάσουν την ψυχική σας ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί, παίζετε σε βάρος της υγείας σας.

ΖΥΓΟΣ: Τακτοποιήστε σωστά τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με τις περιπτώσεις. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι απόψεις σας θα σχολιαστούν αρνητικά, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε καινούριες γνωριμίες. Διαχωρίστε τη σχέση σας και ενταχθείτε σε καταστάσεις που σας ταιριάζουν οι άνθρωποι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του. Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλλουν, αντιμετωπίστε τις με χιούμορ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τον επαγγελματικό σας χώρο και τους συνεργάτες σας. Μη χαλάτε την ψυχολογία και την καρδιά σας, ακούγοντας τον έναν και τον άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και με συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλετε. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιείστε για να ικανοποιήσετε τους άλλους.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις διερχόμενες ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα αναμετρηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους χρόνιους αντιπάλους σας.