Social Icons

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς - 20 Μαρτίου 2015

Στις 20 Μαρτίου πραγματοποιείται ολική έκλειψη Ηλίου στην 29ο των Ιχθύων και ώρα 11.36, ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη. Μαζί τη συνοδεύουν το τετράγωνο που δημιουργούν Πλούτωνας- Ουρανός που δημιουργεί ριζικές μεταμορφώσεις και φέρνει ευκαιρίες μέσα από το απρόβλεπτο, ο Άρης, η Αφροδίτη και η σύνοδος Ήλιου- Σελήνης που συνδυάζει το «εγώ» με το «μπορώ» και αυξάνει τη δημιουργικότητα.
 
Η συγκεκριμένη έκλειψη επηρεάζει περισσότερο το υποσυνείδητο και το συναισθηματικό κόσμο. Εκνευρισμός, κυκλοθυμία, υπερευαισθησία και μεταπτώσεις στη διάθεση θα έχουν τον πρώτο λόγο. Λόγω του ότι λαμβάνει χώρα μία μέρα πριν την εαρινή ισημερία, προκαλεί δυσκολίες, απώλειες, διασκόρπιση ενέργειας, καθώς και αυξάνει τον κίνδυνο για την ασφάλεια της ανθρωπότητας. Σε τυχόν λάθη θα υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες, αλλά και αναμέτρηση και ταραχές μεταξύ κρατών.

Επίσης, δε θα λείψουν οι αλλαγές στον τρόπο σκέψης και η εκ νέου διαμόρφωση σε νέα δεδομένα καθώς θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση κύκλων που πρέπει να κλείσουν.

Περισσότερο επηρεάζονται ει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.
Ας δούμε πιο αναλυτικά πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο χωριστά…

ΚΡΙΟΣ: Τίποτα δεν πρέπει να μείνει στην τύχη του και η ορθή κρίση επιβάλλεται για τις επόμενες κινήσεις σας, ειδικά αν αυτές θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Σχέδια που έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν πρέπει να παραμεριστούν και να δώσουν τη σκυτάλη σε νέα που θα σας οδηγήσουν σε νέο δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γεμίσετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας. Ανασυνταχθείτε, βάλτε προτεραιότητες, επαναπροσδιορίστε στόχους και σχέδια και απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας επιβουλεύονται. Πρόσωπα με όχι αγνές προθέσεις απέναντί σας επιβάλλεται να απομακρυνθούν τάχιστα, πριν σας γίνουν εμπόδιο ή δημιουργήσουν σημαντικά λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έντονο παρασκήνιο και συνομωσίες πίσω από την πλάτη σας θα βγουν στην επιφάνεια. Εκμεταλλευτείτε τα γεγονότα για να δείξετε την πυγμή και τη δυναμικότητά σας και βγείτε νικητές. Θα υπάρχουν δίπλα σας άτομα εμπιστοσύνης, πρόθυμα να σας στηρίξουν, οπότε πάρτε αποφάσεις και βάλτε τις σε εφαρμογή. Αλλαγές θα υπάρχουν τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τριγμοί σε σχέσεις και συνεργασίες θα σας ταρακουνήσουν και θα μειώσουν την αισιοδοξία σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και να μην ενεργήσετε σπασμωδικά. Ο παρορμητισμός στην προκειμένη δε θα βοηθήσει, αλλά απεναντίας θα σας φέρει μπροστά σε αλλαγές που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Εμπιστευθείτε αγαπημένα πρόσωπα και ακούστε τις συμβουλές τους.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε σιωπή ιχθύος σε προσωπικά σας ζητήματα που δε θέλετε να αποκαλυφθούν, αλλά και σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε συναντήσεις που οδηγούν σε συμφωνίες και χρειάζονται την υπογραφή σας. Ευκαιρίες θα υπάρχουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ταιριάζουν όλες για εσάς. Συλλέξτε πληροφορίες πριν δράσετε και κατασταλάξετε σε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του στο παρόν, δημιουργώντας σας διχασμό και αμφιβολίες για τις αποφάσεις που έχετε πάρει μέχρι τώρα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας επηρεάσει αρνητικά και να σας οδηγήσει σε λάθη που δε θα είναι επιλογή σας. Κάντε έναν σύντομο απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας και ασχοληθείτε μόνο με το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρχει μια γενική αναστάτωση τόσο στον οικογενειακό σας χώρο, όσο και στον επαγγελματικό. Θα ανακαλύψετε πως άτομα που εμπιστευόσασταν, κινιόντουσαν παρασκηνιακά και σας επιβουλεύονταν. Μείνετε έξω από καταστάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας και απλώς παρατηρείτε προσεκτικά για να μάθετε από τις εξελίξεις χρήσιμες πληροφορίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας αρχίζει να αλλάζει και οι αλλαγές που θα προκύψουν κάποιες θα σας ενθουσιάσουν και κάποιες θα σας δυσαρεστήσουν. Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν οπότε είναι αυτονόητο πως θα υπάρξουν στιγμές που θα εκνευριστείτε και θα δείξετε τη δυσαρέσκειά σας. Κινηθείτε προσεκτικά ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να φανερωθεί ένα μυστικό σας και να εκτεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η έντονη κινητικότητα που υπάρχει στη ζωή σας εκτός του σας έχει κουράσει, λόγω της έκλειψης θα έχετε έντονο το συναίσθημα της απομόνωσης καθώς θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα δημιουργήσουν αρνητικά σχόλια και εκνευρισμό. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για οικονομικά θέματα η να ξεκινήσετε καινούριες συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφύγετε με την έκλειψη και τις μέρες γύρω από αυτήν, είναι να πάρετε μέρος σε συζητήσεις. Θα υπάρχει μια γενική ασυνεννοησία που θα εξωθεί τα πράγματα στα άκρα και λόγια που θα ειπωθούν δύσκολα θα μπορούν να αναιρεθούν. Κρατηθείτε όσο είναι εφικτό μακριά από εντάσεις και συγκρούσεις που θα σχετίζονται με άτομα της οικογενείας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο επικοινωνιακός σας τομέας έχει πολλά να σας δώσει, για αυτό επικεντρωθείτε σε γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν στην πορεία. Ο οικονομικός σας τομέας θα σας δημιουργήσει άγχος μια που προς το παρόν δε διαφαίνεται σταθερότητα και ίσως εμφανιστούν έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα. Βάλτε σε τάξη εκκρεμότητες και υποχρεώσεις για να μην πελαγώσετε.

ΙΧΘΥΣ: Οργανώστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο που κανένας τομέας της ζωής σας να μη μείνει παραπονεμένος, αλλά και να μη μπλέκεται ο ένας στον άλλον. Οπλιστείτε μα θάρρος και μην αφήσετε κρίσεις ανασφάλειας να σας μπερδέψουν και να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Μείνετε μακριά από άτομα που δεν σας έχουν δείξει ‘ότι είναι εμπιστοσύνης για να μην εκτεθείτε.