Social Icons

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

"ΦΥΛΑΧΤΟ ΗΛΙΟΥ"


Ο πλανήτης Ήλιος, ως κέντρο του πλανητικού μας συστήματος αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της ταυτότητάς μας, τα βασικά χαρακτηριστικά της ιδιοσυγκρασίας μας και της συμπεριφοράς μας. Είναι το σύμβολο του «Εγώ», της δύναμης της θέλησης, της ζωτικής ενέργειας και των πρωταρχικών στόχων που κάποιος θέτει στην ζωή του. Ο Ήλιος προάγει την καλή υγεία, την ενέργεια, την αισιοδοξία και τη χαρά.

Η τυχερή πέτρα που τον αντιπροσωπεύει είναι το ζαφείρι, μέταλλό του ο χρυσός και μέρα του η Κυριακή.    
Το φυλαχτό του Ήλιου, εκπέμπει μαγνητική ακτινοβολία, βοηθώντας στη ροή της καλής ενέργειας απομακρύνοντας αρνητικές επιρροές, διευκολύνει στην επίτευξη στόχων, εξασφαλίζει την αναγνώριση, καλυτερεύει τον οικονομικό τομέα και δημιουργεί αύξηση εσόδων, φέρνει επιτυχία και φήμη, απομακρύνει δυσκολίες και προβλήματα και φροντίζει για την καλή λειτουργία της καρδιάς και της σπονδυλικής στήλης.

Αποτελεί σύμβολο προστασίας, για αυτό ακριβώς δεν έχει καμία βλαβερή επιρροή, ούτε μπορεί να προκαλέσει κακό. Ο χρόνος που χρειάζεται για να κατασκευαστεί, απαιτεί σωστό συγχρονισμό πλανητικών επιρροών για να συλλάβει τις επιθυμητές ουράνιες συμπαντικές δυνάμεις.

Μία τέτοια ημέρα είναι η 27η Ιουλίου του έτους 2014, όπου πέφτει Κυριακή και είναι η πρώτη μέρα της Νέα Σελήνης που πραγματοποιείται στο Λέοντα (κυρίαρχο ζώδιο του πλανήτη Ήλιου) και βρίσκεται και ο Δίας που είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της δόξας και του χρήματος στο Λέοντα.Η Σελήνη στο Λέοντα αυξάνει τη ζωτικότητα, υπόσχεται όμορφες στιγμές με το άτομο της επιλογής μας και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ερωτικές υποθέσεις. Ευνοούνται τα προσωπικά επιτεύγματα και σας ωθεί να γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Βρίσκοντας τη σωστή ώρα κατασκευής του πλανητικού φυλαχτού του Ήλιου καθώς όλα παίζουν το ρόλο τους, αυτός ο μοναδικός πλανητικός συνδυασμός, δίνει ένα ισχυρό εφόδιο για τον κάτοχό του ώστε να πετύχει σε όλους τους τομείς της ζωής του, καθώς εκτός των άλλων, ενεργοποιείται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησής του και τον προσωπικό του άγγελο.
Η 27η Ιουλίου του 2014 είναι μία μοναδική μέρα που ίσως να μην ξανασυμβεί για πολλές δεκαετίες να συμπέσει το ενεργειακό κομμάτι να σχηματίζει τις 5 κορυφές των vertex.

Νοητά οι 5 κορυφές του ανθρώπου είναι το κεφάλι, δεξιά και αριστερή παλάμη, δεξί και αριστερό πόδι. Εάν ο άνθρωπος σταθεί με ανοιχτά χέρια και πόδια σε αυτή τη στάση δημιουργεί ένα αστέρι με 5 κορυφές. Την ημέρα αυτή λοιπόν, που είναι ο Ήλιος στο Λέοντα, η Σελήνη στο Λέοντα, ο Δίας στο Λέοντα, η Κυριακή είναι μέρα Λέοντος και οι ώρες 6.30 έως 7.40 πρωινή και 14.50 έως 15.58 μεσημβρινές και 22.20 έως 23.07 βραδινές είναι ώρες Ήλιου που είναι ο πλανήτης κυβερνήτης του Λέοντα, εμείς που θέλουμε να φτιάξουμε αυτό το πλανητικό φυλαχτό παίρνουμε αυτήν την ευκαιρία και το κατασκευάζουμε και το ενεργοποιούμε αυτή τη μέρα.
Είναι απαραίτητο να το έχουμε μαζί μας καθημερινά είτε φορώντας το, είτε στην τσέπη μας, να το αγαπάμε και να το πιστεύουμε, να μην το ακουμπήσουν άλλα χέρια και να μην το βρέξουμε.

Επίσης, αν θέλουμε να το κατασκευάσουμε για αγαπημένο μας πρόσωπο στο οποίο δεν μπορούμε να του το δώσουμε για κάποιους λόγους (πχ. είναι μακριά) πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε φωτογραφία του και ημερομηνία γεννήσεως (όχι έτος), ώστε να το ενεργοποιήσουμε και να το φυλάξουμε μέσα στη μπλε του θήκη και αυτό λειτουργεί για εκεί που προορίζεται. Πολλοί άνθρωποι έχουν ενεργοποιήσει τέτοιες πηγές για επιφανείς ή διάσημα πρόσωπα, χωρίς να το ξέρει ο κάτοχος.

Εννοείται ότι είναι το απαραίτητο φυλαχτό των ανθρώπων που βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα, αλλά και για αυτούς που έχουν  ωροσκόπο και Σελήνη στο Λέοντα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε φέρνει τα ανάλογα αγαθά και στα υπόλοιπα ζώδια, καθώς όλοι έχουμε κάπου Λέοντα στο αστρολογικό χάρτη μας.


Το φυλαχτό του Ήλιου δε φτιάχνεται για ειδικούς λόγους, αλλά συμπεριλαμβάνει την υγεία, τη δόξα- χρήμα, και την οικογένεια. Εσείς που καταλαβαίνετε τη  δύναμη του φυλαχτού και ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα 2104131584 / 2104222828.