Social Icons

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για την επέκταση των στόχων σας, αλλά και για να συσφίξετε περισσότερο τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία που θα προκύψει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσα στη σχέση σας είναι να τα φέρετε στην επιφάνεια. Πάψτε να κρατάτε μυστικά ανάμεσά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν αποκλείεται να κληθείτε να αποφασίσετε οριστικά για κάποια θέματα. Μη βιαστείτε να αλλάξετε τις παρούσες καταστάσεις ή να αποκοπείτε από κάποιους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα σας λείπουν τα υλικά μέσα για να υλοποιήσετε κάτι που σας αφορά. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να καλύψετε αρκετές από τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε την πολιτική της σιωπής μέχρι να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θα είναι σωστές για το μέλλον σας. Διατηρήστε στο ακέραιο τον αυτοέλεγχό και τις άμυνές σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χάσετε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τα θέλω σας, φροντίζοντας τα οικονομικά σας συμφέροντα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Άτομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν τις οδηγίες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λάθος επιλογές ή αποφάσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε  τους στόχους σας φυλαχθείτε από καινούρια έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Θα υπάρχει εύνοια αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια, σε ότι κι αν προκύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας. Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι υποθέσεις αλλά και οι στόχοι σας, αρχίζουν να προχωρούν θετικά. Έρχονται καινούριες καταστάσεις και πρόσωπα να ενταχθούν στην προσωπική σας ζωή.


ΙΧΘΥΣ: Όλα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε. Άτομα που δε σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν, θα το κάνουν τώρα από μόνοι τους.