Social Icons

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Κυριακή 6 έως 12/7/14

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 7 Θα έχετε και περίεργες διαθέσεις και συναισθήματα, ενώ θα πρέπει τα μηνύματα που θα σας δώσει η διαίσθησή σας να τα αγνοήσετε. Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας δώσουν φιλικά πρόσωπα και δώστε και εσείς εάν σας ζητηθεί, ιδιαίτερα όταν κάποιοι από αυτούς σας στάθηκαν χρήσιμοι στο παρελθόν. Εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας και βρείτε τα κοινά σημεία που έχετε με τους άλλους, για να είναι η μεταξύ σας συνεργασία πρόσφορη και επικερδής.


ΤΑΥΡΟΣ: Στις προσωπικές σας σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα υπάρχουν διαταραχές, καθώς κάποιοι θα δυσπιστούν επίμονα με τις απόψεις σας. Ίσως, να μην πρέπει να αποκαλύψετε τα σχέδια και τις σκέψεις σας, αλλά να προετοιμαστείτε για μια περίοδο ανανέωσης. Προσέξτε τις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ώστε οι αναπάντεχες τροποποιήσεις που θα γίνουν να σας είναι ευχάριστες. Η τρυφερότητα και η αγάπη είναι ένας τρόπος για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δείξετε ότι τους νοιάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εντείνετε τις προσωπικές σας προσπάθειες και ενδιαφερθείτε για τη βελτίωση και την επέκτασή τους. Εάν δεν κάνετε κάτι για να αλλάξετε τον τρόπο που παίρνετε τα πράγματα η υγεία σας θα γίνει και πάλι εύθραυστη, επηρεάζοντας το νευρικό σας σύστημα. Διακόψτε οριστικά σχέσεις με άτομα που σας βασανίζουν πριν καταρρεύσετε. Κάντε εσείς κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε το χάρισμα ακόμα και χωρίς να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, οι άλλοι ν σας βρίσκουν κάθε φορά που σας βλέπουν και πιο όμορφους. Προσαρμοστείτε το συντομότερο δυνατό με τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν στον οικονομικό σας τομέα, περικόβοντας κάποιες από τις δαπάνες σας. Μην αποσυρθείτε από το προσκήνιο και κάνετε το λάθος να παίξετε ένα βοηθητικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αυτό θα σας κουράσει. Εάν έχετε τη δυνατότητα, προτιμήστε να πάρετε έστω και μια προσωρινή άδεια λίγων ημερών, που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά.

ΛΕΩΝ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη στις 13, ξεπεράστε διάφορες ανασφάλειες που προέρχονται από άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος και με διαισθητικό τρόπο ανακαλύψτε πρόσωπα και καταστάσεις. Αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια που θα σας βλάψει τόσο στον εργασιακό σας τομέα, όσο και στον οικονομικό. Δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες, παρόλο που όσο θα περνούν οι μέρες θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα συναισθήματά σας αρχίζουν να παίρνουν φωτιά, όμως, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάψετε να κοιτάτε δεξιά και αριστερά ώστε οι αδέσμευτοι να ανακαλύψετε ένα νέο έρωτα και οι δεσμευμένοι να χαρείτε τη σχέση σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα χαράξετε μια σταθερή πορεία στην ερωτική σας ζωή. Δείξτε εμπιστοσύνη και αφοσίωση στο σύντροφό σας γιατί εκτός του ότι το έχει ανάγκη είναι και απαραίτητο για να είναι υγιής η σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη διστάζετε να εκφράσετε στο έτερόν σας ήμισυ τις απόψεις που έχετε για τον έρωτα, γιατί μάλλον θα εκπλαγείτε όταν δείτε ότι συμφωνούν με τις δικές του. Μόλις νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και το ταίρι σας θα ανταποκριθεί πρόθυμα και με χαρά στο ερωτικό σας κάλεσμα. Τώρα εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τη σχέση σας από το χέρι και θα την οδηγήσετε εκεί που θέλετε. Εάν χρειαστεί αποφύγετε να πάτε σε μέρη πολυσύχναστα, ώστε να αποδράσετε κάπου οι δύο σας, να χαλαρώσετε και να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι με εξαίρεση το πρώτο δεκαήμερο που θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τα οικονομικά σας σχέδια και θέματα της καθημερινότητας, στη συνέχεια θα είστε ελεύθεροι να κατακτήσετε το άτομα που σας ενδιαφέρει. Αφήστε πίσω σας την απομόνωση που είχατε κλειστεί και τις αμέτρητες φορές που νιώσατε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Έχετε πάρει πλέον τα μαθήματά σας και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες περιπέτειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναζητήστε μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον άτομα που μπορούν να καταλάβουν τις ανησυχίες σας και να τις συμμεριστούν. Πιστέψτε σε εσάς και τη γοητεία σας, εκφράστε τα συναισθήματά σας και κάντε τον έρωτα προσωπική σας υπόθεση. Οι μέρες που έρχονται θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε. Εξάλλου, ξέρετε καλά πως όσο δυναμικοί και αν είστε ή θέλετε να δείχνετε, έχετε ανάγκη από ειλικρίνεια, αμοιβαίο σεβασμό και ζεστασιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 12,  οι εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στην υλοποίηση των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων θα είναι ποικίλες. Δείτε καλοπροαίρετα τις προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες και νέα πρόσωπα που θα σχετίζονται με το χώρο σας και δεχθείτε αυτές που πιστεύετε ότι μπορούν να σας ωφελήσουν. Αποφύγετε την αμυντική και επιθετική στάση σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιέσετε καταστάσεις που δεν μπορείτε έτσι κι αλλιώς να ανταπεξέλθετε και με κανένα τρόπο μη δανειστείτε χρήματα από άτομα που θα εκτεθείτε, καθώς δε θα μπορείτε για προσωπικούς λόγους να είστε συνεπείς στην επιστροφή τους.
Εκφράστε εάν θέλετε τα παράπονά σας στα οικεία σας πρόσωπα, αλλά θυμηθείτε πως ήρθε επιτέλους ο καιρός να σοβαρευτείτε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε, μια και η τύχη φαίνεται πως σήμερα θα είναι με το μέρος σας.


ΙΧΘΥΣ: Στις συναλλαγές σας δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, οπότε καταλήξτε σε αναθεωρήσεις σχέσεων, σε αλλαγές σχεδίων ή στις όποιες επενδύσεις σας. Αυξάνεται η τύχη σας και οι ευκαιρίες που θα δεχθείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα σας ανοίξουν καινούριες πόρτες. Ασχοληθείτε με άτομα που τραβούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, αναπτύσσοντας παράλληλα και τον κοινωνικό σας κύκλο. Ακόμα και οι αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να τις έχετε προκαλέσει θα σας ικανοποιήσουν και θα σας αρέσουν.