Social Icons

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα είναι απότομες και εκρηκτικές, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες. Κάποιες από τις επαφές  που θα κάνετε θα δημιουργήσουν ευχάριστο κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως οι αναθεωρήσεις σας να μετατρέψουν τον ενθουσιασμό σας σε σκεπτικισμό. Βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και προωθήστε τα οικονομικά σας σχέδια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο χέρι σας θα είναι να αποφύγετε κάποια ρήξη με τους συνεργάτες σας. Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αναζητήστε την υποστήριξη.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα αν οι αξίες σας αντιτίθενται με αυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα. Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δε θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας. Δε θα σας λείπει η δύναμη και το θάρρος, για να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τη μία θα έχετε παρανοήσεις και από την άλλη θα αγγίξετε τα όνειρά σας. Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις για να προλάβετε απρόοπτα. Προσέξτε κάποια άτομα τι σας λένε και τον τρόπο που τα εκφράζουν πριν ανοιχτείτε μαζί τους.