Social Icons

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Εργαστείτε πιο μεθοδικά και ανταποκριθείτε στις θετικές προκλήσεις. Αποφύγετε να δημιουργήσετε εσείς το παρασκήνιο, γιατί οι αντίπαλοί σας καραδοκούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε ρόλους, συνεργασίες, σχέσεις και ανοίξτε το δρόμο για πιο εποικοδομητικά και ευχάριστα πράγματα, τώρα που έχετε την τύχη με το μέρος σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί ακόμα να υπάρχουν άλυτα προβλήματα, αλλά δε θα λείψουν οι ευκαιρίες. Βρείτε τρόπους να συμπλεύσετε με το περιβάλλον σας και αποφύγετε διαφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή να γίνετε πιο ρεαλιστές σε αυτά που ζητάτε στον έρωτα αλλά και σε αυτά που πρέπει να δώσετε. Τακτοποιήστε με πιο επιθυμητό τρόπο τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Ίσως η αβεβαιότητα γύρω από αυτά που θέλετε να είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά απαιτείται να γίνετε πιο υπεύθυνοι και πρόθυμοι να προσπαθήσετε σοβαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν έχετε λόγο να παραπονεθείτε ότι η ζωή σας είναι ανιαρή αφού θα σας προσφερθούν αξιόλογες ευκαιρίες, οπότε ξεκολλήστε σε ότι δεν τραβάει πια.

ΖΥΓΟΣ: Τα σχέδιά σας είναι μεγαλεπήβολα και έχετε μεγάλες προσδοκίες από αυτά. Ξορκίστε κάθε είδους υπερβολή για να προετοιμαστείτε να τα υλοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείστε εκκρεμότητες και βελτιώστε τώρα οικονομικά και σχέσεις. Η μέρα χρησιμεύει για να προετοιμαστείτε για τις μεγάλες απαιτήσεις που έρχονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις, αρκετές από αυτές αξιόπιστες για να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.  Νιώστε ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σας και ανεβείτε οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ανακαλύψετε χρήσιμα πράγματα που θα αφορούν την εργασία τα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σας, ενώ το κατασκοπευτικό και επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα μεγαλουργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην το παρακάνετε με τον έντονο ρομαντισμό και την τάση που έχετε για να εξιδανικεύετε άτομα και καταστάσεις. Ισορροπήστε με ορθολογισμό και δράση.


ΙΧΘΥΣ: Εκτιμήστε τους φίλους και την προσφορά τους προς εσάς, ενώ παράλληλα κάντε το αγαπημένο σας πρόσωπο να έρθει πιο κοντά σας. Τα έξοδα σε σχέδια και στόχους δε θα πάνε χαμένα.