Social Icons

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Με ώριμη σκέψη και σωστή αντιμετώπιση πάρτε σοβαρές αποφάσεις που θα καταλήγουν σε συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα γιατί η γκρίνια οδηγεί σε τριβές.

ΤΑΥΡΟΣ: Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδια σας αλλά θα σας δυναμώσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κινηθείτε έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δε δίνεται την πρέπουσα σημασία σε κάποιο φόβο που έχει ο σύντροφός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή, για να έχετε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετά δύσκολες. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Το παρασκήνιο που θα υπάρχει φέρνει πολλά απρόοπτα, οπότε μη δημιουργήσετε εντάσεις και αναταραχές. Καινούριες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυναμικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Συνεργαστείτε με ανοιχτά χαρτιά και να είστε σίγουροι πως δε θα βγείτε χαμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κοινωνικότητά σας θα παίξει τον πρώτο ρόλο, ακόμα και αν απλώς θέλετε να φλερτάρετε. Μερικά εμπόδια με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας απομακρύνουν προσωρινά από κοντά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι αρκετά απαιτητική και πιεστική, σε σημείο που να θέλετε να τα αφήσετε όλα. Κάντε υπομονή και οι αλλαγές που θα γίνουν, έχουν να σας προσφέρουν μόνο καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και δείξτε στους άλλους τι μπορείτε να πετύχετε. Καινούριοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και η έξυπνη στρατηγική θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.


ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε πριν προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις τις οικονομικές σας συναλλαγές. Μην πιστεύετε όποια υπόσχεση σας δίνουν, ενώ ξέρετε ότι δεν έχει αντίκρισμα.