Social Icons

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Κυριακή 27/7 έως 2/8/14

ΚΡΙΟΣ: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 1, δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο για να αναπτύξετε τις πρωτοβουλίες σας και ξεκαθαρίστε τις ασάφειες που θα υπάρχουν στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή και κυρίως θέστε νέο πλαίσιο σε παλιές και καινούριες συνεργασίες. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις από τα άτομα που σας περιβάλλουν στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο και μέσα από αυτές επιλέξτε τις πιο ρεαλιστικές και τις λιγότερο παρακινδυνευμένες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καινούριες ανακατατάξεις, που θα προέλθουν από συσχετισμούς ή οικονομικές συγκυρίες. Θα γεμίσετε διλήμματα γι’ αυτό εκεί που καταλαβαίνετε ότι υπερτερείτε, προβάλετε την υγιή υπερηφάνεια σας και μην αφήσετε την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό σας να επηρεάσουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Παραμερίστε την κτητικότητά σας και δώστε το σύνθημα για μι γρήγορη αξιολόγηση αλλά και εφαρμογή των τρόπων και των κανόνων που αξίζει να υιοθετήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εφόσον κάνετε ρεαλιστικούς υπολογισμούς, επιδιώξτε τη χρηματοδότηση, προκειμένου να εξασφαλίσετε κάποιο κεφάλαιο. Επειδή, θα υπάρξουν και απρόοπτα σχέδια, μην ανοίγεστε περισσότερο από εκεί που σας παίρνει. Και πάνω απ’ όλα προσέξτε και προσπαθήστε να αποφύγετε να μπερδέψετε τα αισθηματικά με τα οικονομικά σας θέματα, λόγω της ανυπομονησίας σας. Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τις οικονομικές σας βλέψεις και την αξιοποίηση των συμφερόντων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να πείσετε κάποια πρόσωπα που χρειάζεστε να πιστέψουν σε εσάς και να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους. Δείξτε τη δύναμη και την ισχύ σας, αλλά μη σηκώσετε πολύ ψηλά τον πήχη στις προσδοκίες σας, που θα σας οδηγήσει σε σπατάλες. Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα κληθούν να σας δώσουν όσοι σας στοιχίζουν.
Προτιμήστε να επιλέγετε ότι σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι λαμπερές υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 31, η συμπαράσταση που θα έχετε από στενούς σας συνεργάτες και φίλους, θα παραμερίσει τα εμπόδια στα εργασιακά σας σχέδια και θα σας γεμίσει πρακτικές ιδέες. Προσπαθήστε στην κάθε σας κίνηση να σκέφτεστε λογικά και συλλογικά. Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα και σίγουρα θα είστε σε μεγάλο βαθμό ρομαντικοί και πιο αισθησιακοί. Αφήστε λοιπόν, στην άκρη το άγχος και τους φόβους της μοναξιάς που σας συντροφεύουν τον τελευταίο καιρό και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα που θα σας συναρπάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάζουν οι ρυθμοί σας και εμφανίζονται καινούριες πρωτοβουλίες. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο, θα γίνει περισσότερο απαιτητικό, ανταγωνιστικό και ηλεκτρισμένο, κάτι που θα σας κουράσει και θα εξαντλήσει εν μέρει τον οργανισμό σας.  Προσανατολιστείτε σε μια αλλαγή που μπορεί εκτός των συνηθισμένων σας δραστηριοτήτων, να σας δώσει και καινούριες ιδέες για τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά κυρίως θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ: Αν μπορέσετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τις ικανότητες και την εξυπνάδα σας, θα δημιουργήσετε μια σταθερή και πολύτιμη συμμαχία για εσάς, που θα σας φανεί χρήσιμη στο άμεσο μέλλον. Πολύ θα θέλατε να ξεχάσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά είναι αδύνατο να το καταφέρετε, οπότε καταργήστε την τακτική μπρος- πίσω και καθίστε να βρείτε άμεσες λύσεις. Τα εμπόδια που θα συναντήσετε θα απαιτήσουν όλο το δυναμισμό σας για να ανταπεξέλθετε, αλλά παράλληλα θα έχετε και αρκετή βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος, θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Βέβαια, επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας. Εκτονώστε όλα τα συναισθήματα που έχετε συσσωρεύσει μέσα σας, με δημιουργικό τρόπο, αναζητώντας περισσότερη ασφάλεια και όχι παίζοντας παιχνίδι εξουσίας με άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Άρης σε τετράγωνο με το Δία στις 1, ενισχύει τη διάθεσή σας για κοινωνική ζωή και νέες επαφές, μπορούν να αποδώσουν σε πολλά επίπεδα. Ο ερωτισμός σας θα είναι διάχυτος και θα βρίσκει ανταπόδοση, ώστε να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας σε καινούριες συγκινήσεις. Τα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα αλλάξουν το μέχρι τώρα σκηνικό και θα την κάνουν ασύλληπτα όμορφη και χαρούμενη. Μάλλον βρίσκεστε στο μεταίχμιο μια σειράς σημαντικών αλλαγών, τις οποίες θέλετε να επιχειρήσετε, προκειμένου να βελτιώσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις συναισθηματικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αιτία των καυγάδων και των προστριβών με το σύντροφό σας, είναι τα οικονομικά και των δυο σας, που είναι αρκετά πιεσμένα. Όσα και αν βγάζετε, σας προλαβαίνουν τα έξοδα και επειδή δεν είχατε κάνει σωστούς προϋπολογισμούς, δεν μπορείτε να φέρετε μια ισορροπία. Όμως, αν θέλετε πραγματικά να βρείτε μια λύση, μπορείτε μόνο κάνοντας ουσιαστικό διάλογο και όχι ρίχνοντας ο ένας στον άλλο τις ευθύνες για την κατάσταση σας. Οι αδέσμευτοι θα αποκτήσετε μια καινούρια φιλία, που παρόλο που δε θα το φαντάζεστε αν την αφήσετε να εξελιχθεί στην πορεία, θα γίνει ένας μεγάλος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εκρήξεις που θα σημειωθούν από την πλευρά σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, θα βγάλουν στην επιφάνεια το χειρότερό σας χαρακτήρα. Κοιτάξτε να ηρεμήσετε και να περιορίσετε την επιθετικότητά σας που δε θα σας προσφέρει τίποτα, εκτός από καινούριους μπελάδες και απομάκρυνση, τόσο από τους συνεργάτες σας, όσο και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επικεντρωθείτε στη σχέση για να της δώσετε περισσότερο βάθος. Μαζέψτε κοντά σας ανθρώπους που προσπαθούν να σας γνωρίσουν και να έρθουν πιο κοντά σας.


ΙΧΘΥΣ: Μία από τις συνήθειες που έχετε και είναι μείον σας, είναι να επιμένετε σε καταστάσεις που όχι μόνο δε σας προσφέρουν τίποτα, αλλά χαλάνε και αρκετή από την ενέργειά σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Θα καλυτερέψει την ψυχολογία σας και θα αυξήσει τον ερωτισμό σας. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα, για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε. Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια πριν δεχθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν.