Social Icons

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Προφυλάξτε τη σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε. Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν δε νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τακτοποιήστε τα θέματά σας και κανονίστε να πάτε μια βόλτα για να ξεσκάσετε. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες.

ΛΕΩΝ: Μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα. Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά. Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή που την έχετε παραμελήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα μην είστε εριστικοί. Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή. Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να κάνετε κάτι αν είναι πολλά αυτά που δε σας αρέσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε.


ΙΧΘΥΣ: Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση.