Social Icons

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρήστε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που δε σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Προσπαθήστε να καλύψετε τα λάθη και τις παραλείψεις που κάνατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Βασιζόμενοι μόνο σε υποσχέσεις δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα.

ΛΕΩΝ: Κινητοποιηθείτε για να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό με διάρκεια. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας. Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ: Εάν χρειάζεται κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε κάποια πράγματα. Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα. Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλο τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα. Εάν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις γιατί θα κάνετε λάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Αποβάλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε.


ΙΧΘΥΣ: Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.