Social Icons

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν φτάσετε στα όριά σας δε θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πιστεύετε αδίκως πως κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας. Προσπαθήστε να βάλετε λίγο πάθος στη σχέση σας και όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επανεξετάστε πρακτικές και εκσυγχρονίστε τους τρόπους που δουλεύετε. Προσέξτε περισσότερο τις οικονομικές σας αποφάσεις πριν αποτολμήσετε μια σοβαρή τοποθέτηση χρημάτων.

ΛΕΩΝ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους για να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις δουλειές σας. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Οι σωστές δημόσιες σχέσεις θα σας ανεβάσουν ένα ακόμα σκαλοπάτι. Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην εμπιστεύεστε εύκολα, ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας. Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.


ΙΧΘΥΣ: Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν αν συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δε σας σταματά. Ίσως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.