Social Icons

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ότι σας είναι άχρηστο. Σχεδιάστε από σήμερα που και με ποιους θα περάσετε την αυριανή μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μη βγείτε χαμένοι διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν. Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν δεν το θέλετε θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξει τα σχέδιά σας. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε.

ΛΕΩΝ: Όσες διαφορές και αν έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σχεδιάστε τα επόμενα βήματά που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε. Έρχονται κοντά σας φίλοι που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί.

ΖΥΓΟΣ: Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πετάξτε ότι άχρηστο κρατάτε στο χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους. Ακόμα και αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιλέξτε εσείς τη συντροφιά που θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά. Κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε καινούρια πράγματα αποφεύγοντας να τα κοινοποιείται σε όλους. Τα νέα που θα μάθετε σήμερα θα σας ξαφνιάσουν αλλά μη φοβηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αρχίστε να βλέπετε τις προσωπικές σας σχέσεις με άλλο μάτι.


ΙΧΘΥΣ: Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Με μικρές αλλαγές μπορείτε να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο.